Micsoda pasi! Kigyúrt és őrülten szexi családapa Jamie Dornan

Forrás: AFP/Leon Neal -
Szürke 50 színész A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha lekerül a zakó, a szexi öltöny, akkor is überszexi A szürke 50 árnyalata sztárja. Ráadásul szerető apuka is!

Jamie Dornan feleségével és kislányával épp Ibizán pihenget. A 33 éves színész mögött mozgalmas időszak áll, valószínűleg ezért is utazott el. A színész nemcsak őrülten szexi fürdőnadrágban, de szuperédes apuka is: jó látni, ahogy szeretgeti 22 hónapos kislányá, Dulcie-t. A családról készül nyaralós fotókat itt nézheted meg!

Forrás: AFP/Leon Neal

Rajongók, figyelem!

E. L. James, A szürke ötven árnyalatának írónője elérkezettnek látta az időt, hogy újabb bőrt húzzon le igencsak népszerű regényéről - itt írtunk is arról, mik a tervei.
Édesapja születésnapján nagy lépésre szánta el magát Meadow Walkerhttp://www.life.hu/csalad/20150913-paul-walker-szuletesnapjan-nagy-lepesre-szanta-el-magat-meadow-walker.htmlPaul Walker színész szombaton lett volna 42 éves - kislánya, Meadow fontos bejelentést tett ennek alkalmából képmegosztó oldalán. CsaládOrigoTe is ennyire hasonlítasz a kutyusodra?http://www.life.hu/csalad/20150830-gazdik-es-kutyusok-hasonlitanak-egymasra-ines-opifanti-fotos-kepein.htmlMindig tudtuk, hogy a kutyusok és a gazdik egy idő után egyre jobban hasonlítanak egymásra - erre most itt egy újabb bizonyíték!Család--Utálja a matekot a gyereked? Te vagy az oka!http://www.life.hu/csalad/20150918-a-szulok-fokozzak-a-matematikai-szorongast.htmlEgy friss kutatás szerint a szülők felerősíthetik a matematikával kapcsolatos szorongást a gyerekekben, rontva ezáltal az iskolai teljesítményüket.Család--Kim Kardashian terhescickókat villantott: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150919-kim-kardashian-aki-kanye-westtol-varja-masodik-gyermeket-terhescickokat-villantott.htmlA terhes Kim Kardashian merész fényképet tett közzé az Instagramján. Mellei hatalmasabbak, mint valaha.Család--Nem lehet gyereke George Clooney-nak?http://www.life.hu/csalad/20150918-george-clooney-szinesznek-talan-nem-lehet-gyereke.htmlHabár szinte már heti rendszerességgel érkeznek a hírek arról, hogy a színész felesége babát vár, most arról írnak a lapok, hogy a sztárnak nem is lehet gyereke.Család--Durci, gyerekkori fotót posztolt magáról Cserpes Laura: Igazán cuki!http://www.life.hu/csalad/20150919-cserpes-laura-edes-gyermekkori-fotot-osztott-meg-magarol.htmlA szépséges énekesnő gyakran oszt meg magáról fényképeket a nyilvános közösségi oldalán. Ezúttal azonban a szokásos cicástól eltérő képet tett közzé.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.