Ennél édesebb anya-fia képet még nem láttál Nádai Anikóról

betegség anyaság szülés család gyermek Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban hírt adtunk: Nádai Anikó az utóbbi napokban kisfiáért aggódott, akit orvoshoz kellett vinni a szeme miatt. Most azonban egy tündéri anya-fia fotóval tudatta a villággal, minden a legnagyobb rendben Patrik körül. 

A híres anyuka nagyon megijedt, amikor Patrikot orvoshoz kellett vinni, hogy kimossák a pici szemét. A nagy riadalom azonban szerencsére napokon belül elmúlt. Anikó most egy tündéri közös képpel üzent azoknak, akik izgultak értük, hogy mindketten a legnagyobb rendben vannak. Patrikot ezúttal sem mutatták meg teljes egészében a nyilvánosságnak, de Anikóa fotó alatt azt is elárulta, párja kérése volt, hogy még várjanak ezzel egy ideig.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

Nádai Anikó egyre többet mutat a kisfiából

Az RTL Klub sztárja gyönyörű sorokat osztott meg rajongóival az anyai szeretetről, és csemetéje kiságyába is bepillantást engedett. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Fotós híján szelfikkel dokumentálta esküvőjét a menyasszony - Elképesztő képek!http://www.life.hu/csalad/20150920-liisa-luts-menyasszony-fotozta-sajat-eskuvojet.htmlHihetetlen ötlettel állt elő egy tallini jegyespár, akik úgy döntöttek, nem szerződtetnek hivatásos fotóst esküvőjükre, hanem az eseményt maga a menyasszony dokumentálja majd. Az eredmény elképesztő lett!Család--Berki Natasa Zselykét kirándulni vitték szülei - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150920-berki-natasa-zselyket-az-allatkertbe-vitte-kirandulni-berki-krisztian-es-hodi-pamela.htmlSzülei ezúttal izgalmas kirándulásra vitték a tündéri kis Berki Natasa Zselykét, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a közös programot. Ettől a kislánytól minden alkalommal el kell olvadni!Család--Egy újabb családtag Hajdúéknál - Hihetetlenül cuki kutyust kapott Noncsi http://www.life.hu/csalad/20150918-hajdu-peter-egy-pomeraniai-torpe-spiccel-lepte-meg-noncsit.htmlCukiságcunami a Hajdú-családban: megérkezett Milla kistestvére, Tara.Család--Micsoda pasi! Kigyúrt és őrülten szexi családapa Jamie Dornanhttp://www.life.hu/csalad/20150919-jamie-dornan-a-szurke-50-arnyalata-szinesze-nagyon-sarmos.htmlHa lekerül a zakó, a szexi öltöny, akkor is überszexi A szürke 50 árnyalata sztárja. Ráadásul szerető apuka is!Család--Nem lehet gyereke George Clooney-nak?http://www.life.hu/csalad/20150918-george-clooney-szinesznek-talan-nem-lehet-gyereke.htmlHabár szinte már heti rendszerességgel érkeznek a hírek arról, hogy a színész felesége babát vár, most arról írnak a lapok, hogy a sztárnak nem is lehet gyereke.Család--Jön a második baba Majkáéknálhttp://www.life.hu/csalad/20150918-majoros-hajnalka-ujra-terhes-jon-a-masodik-baba-majkaeknal.htmlMeglepő titokról rántotta le a leplet Majka édesanyja, aki a Best magazinnak úgy nyilatkozott: hamarosan bővül a család, és Hajnalka reménykedik abban, hogy a szíve alatt egy kislány növekszik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.