Britney Spears szeretne egy harmadik gyereket

család gyermek Britney Spears énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves popdívának már van két gyönyörű kisfia, azonban hamarosan egy újabb gyermekkel szeretné bővíteni a családját. 

Britney Spears egyik barátja a napokban nyilatkozott arról, hogy az énekesnő két évre aláírt Las Vegas-i szerződése végeztével visszavonul, és újra kismama akar lenni. A hírek szerint a legjobban egy kislánynak örülne, de a dolog érdekessége, hogy nem ragaszkodik egy párkapcsolathoz. - írja a Radar Online.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A sztár a legújabb értesülések szerint Harry Mortonnal, Lindsay Lohan volt pasijával jár, akit még nem mutatott be otthon. Britneynek két gyermeke van, a kilenc éves Sean Preston, és a nyolc esztendős Jayden James.

Berki Natasa Zselyke motorra pattant - Nincs nála vagányabb sztárcsemete!http://www.life.hu/csalad/20150922-berki-natasa-zselyke-motort-vezet-egy-videoban.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián gyermeke ezúttal motorra pattanva bizonyította be, már most hihetetlenül belevaló kislány. CsaládOrigoKapcsold ki a tévét! Mesélj te magad a gyermekednek!http://www.life.hu/csalad/20150918-ezert-fontos-meselni-a-gyereknek.htmlA mai gyerkőcök már igazi kis digitális bennszülöttek: laptopon tanulnak, tableten játszanak, és mobilon csetelnek barátaikkal - a különféle kütyük használata a mindennapjaik részévé vált. Ennélfogva talán kézenfekvő megoldásnak tűnhet a szülőknek, hogy az esti mesét is a digitális anyuka, a televízió tolmácsolásában hallgassa meg a gyerek. De ez vajon tényleg jó ötlet? CsaládThinkstock„Azt mondta, soha többé nem jönnek vissza” – Felszólaltak jogaikért a gyermeküktől megfosztott apákhttp://www.life.hu/csalad/20150921-apak-az-igazsagert-egyesulet-figyelemfelhivo-setat-szervezett.htmlSajnos egyre több apukát tiltanak el gyermekeiktől koholt vádak alapján. Az Apák az Igazságért Egyesület, ami ezeket a férfiakat fogja össze, változást akar elérni a jogrendszerben. Család--Som-Balogh Edina: "Minden gyerekben megvan a szopási igény hároméves koráig"http://www.life.hu/csalad/20150922-som-balogh-edina-ket-es-fel-evesen-is-szoptatja-kisfiat.htmlA Barátok közt színésznője nyíltan felvállalta, hogyan gondolkodik a szoptatásról, még akkor is, ha ezért rengeteg támadás éri. Család--Ennél tündéribb videót még nem láttunk! Így ébred a baba a cicájávalhttp://www.life.hu/csalad/20150921-tunderi-video-a-babarol-aki-a-cicajaval-ebred.htmlHetek óta nem láttunk annál édesebb videót, mint amelyen a kisgyerek cicájával együtt ébred. Család--Hoppá! Anne Hathaway terhes?http://www.life.hu/csalad/20150920-anne-hathaway-szineszno-a-hirek-szerint-terhes.htmlNagyon sejtelmes fotó készült a minap a gyönyörű színésznőről, aki igyekezett minél bővebb ruhákba burkolózni. Így nem is csoda, hogy sokakban felmerült a kérdés: vajon Anne Hathaway terhes?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.