Fizikatanárként luxusterepjáróval? Ez lett volna a sztárok eredeti foglalkozása

foglalkozás állás Dj Dominique Baronits Gábor karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolnád, hogy Dj Dominique eredetileg nem a zeneiparban, hanem természettudományos területen akart elhelyezkedni? Baronits Gábor pedig szaxofonos vagy bűvész is lehetett volna, de mégis a színészetet választotta. Miért? Kiderül a videóból!

Támogatott tartalom.

A burnout már a huszonévesek rinyája - Cselekedj, mielőtt te is lefejeled a klaviatúráthttp://www.life.hu/karrier/20150921-hogyan-kezelheto-a-monotonitas-hogyan-keruld-el-a-kieges-effektet-a-munkadban-eletedben.html2015-ben korántsem új keletű a kiégés fogalma. Az elmúlt negyven évben, amióta Herbert J. Freudenberger pszichoanalitikus először körülírta ezt a fogalmat, milliók jutottak el a teljes apátia fázisába. Csak éppen idáig ez nem a huszonéves középvezetők rinyája volt, hanem a késő harmincas, korai negyvenes cinikus milliomosoké. A WHO felmérése szerint azonban a burnout szindróma 2030-ra az első helyen áll majd a leghalálosabb betegségek között, megelőzve a szívinfarktust és az AIDS-t is. És ezért ez elég ijesztően hangzik... KarrierThinkstock"Oldd meg! Légy kreatív!" - Vajon ez lehetséges? Így fejleszthető a kreativitáshttp://www.life.hu/karrier/20150909-igy-fejlesztheto-a-kreativitas.htmlHa lehet gyúrni combra és fenékre, miért ne lehetne gyúrni fantáziára!? Hogyne lehetne! Ha kellően odafigyelünk, kreatív felnőttek válhatnak a gyerekekből. A Life.hu elárulja, hogyan lehet segíteni abban, hogy a gyerekek fantáziája élénk maradjon.Karrier--A felmondás aranyszabályai – így csináld!http://www.life.hu/karrier/20150915-a-felmondas-aranyszabalyai-kisokos-munkavallalokak.htmlTöbb oka lehet annak, ha a munkavállaló arra döntésre jut, hogy elköszön a munkahelyétől. A végső búcsú sokszor nem fájdalmas, viszont kellemetlen procedúrával jár, akár a munkáltató, akár a munkavállaló kezdeményezi. A felmondásnak is vannak aranyszabályai, lássuk, melyek ezek.KarrierThinkstockA jövő legjobban fizetett szakmái – ezeknek érdemes tanulnihttp://www.life.hu/karrier/20140107-a-jovo-legjobban-fizetett-szakmai-ezeknek-erdemes-tanulni.htmlMa már nem az az álma egy tinédzsernek, hogy egész nap papírokat tologasson egy irodában. Ennél sokkal izgalmasabb és korszerűbb munkára vágynak, amivel ráadásul jobban is kereshetnek – esetleg külföldön is dolgozhatnak. Aki igazán előrelátó, az az alábbi szakmák közül válogat, mert ezek lesznek nemzetközi szinten a legkeresettebb és legjobban fizetett állások a jövőben. Karrier--10 zseni tinédzser: ők tették jobbá a világothttp://www.life.hu/karrier/20140102-10-zseni-tinedzser-akik-jobba-tettek-a-vilagot-2013-ban.htmlVannak, akik sokat tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen és vannak, akik még többet. De a legnagyobb elismerés azoknak jár, akik úgy tették mindezt 2013-ban, hogy még fel sem álltak az iskolapadból. Íme, a világ 10 legtehetségesebb tinédzsere. Karrier--A világ legveszélyesebb munkáihttp://www.life.hu/karrier/20120906-a-vilag-legveszelyesebb-munkai.htmlUnod, hogy egész nap az íróasztalnál ülsz és lehetetlen vagy egyhangú feladatokat végzel vaskalapos főnökkel és irritáló kollégákkal körülvéve? A legrosszabb munkák dolgozóinak sokkal nehezebb dolguk van: többek között nemcsak cápaharapást, extrém hideget, hanem embertelen bűzt is el kell viselniük.KarrierAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.