Dopeman: "Embertelenül megkínozták a nagyszüleimet"

gyilkosság nagyszülő Dopeman megölés bíróság kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper nagyszüleihez 4 évvel ezelőtt betörtek és brutálisan megkínozták őket. Két gyilkosukat kedden jogerősen is életfogytiglanra ítélték.

2011 januárjában egy bűnbanda brutális kínzással végzett Dopeman nagyszüleivel: a nagymama füléből kitépték a fülbevalót, a cigarettát az arcán nyomták el, és pisztolyt tartottak a fejéhez.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A rapper 90 éves nagypapájának karjáról csontig levágták a húst, majd ugrálni kezdtek a testén. Az idős férfi pár nappal később belehalt sérüléseibe, nagymamája februárban hunyt el. A 8 tagú banda két tagját kedden tényleges életfogytiglanra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla - írja a Bors.

A bíróság ezt szükségtelen erőszaknak nevezte, hiszen egy idős embertől akkor is el lehet venni az értékeit, ha rákiabálsz

Osvárt Andit beszippantotta a közösségi közlekedés http://www.life.hu/sztarok/20150922-osvart-andit-beszippantotta-a-bkk-kisfilmet-forgatott-egy-macival.htmlOsvárt Andrea nem csak színésznőként jeleskedik, produkciós cége készítette el a BKK legújabb reklámfilmjét. A megbízása pedig nem csak ennyiből állt, hamarosan újabb filmeket jegyezhet. TV + Sztárok--Szemtanúkat keresnek Rékasi Károly balesetéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-rekasi-karoly-autobalesetehez-szemtanukat-keresnek.htmlRékasi Károly hiába állítja, hogy egyértelműen az autós hibázott a júniusi balesetben, a másik fél nem így emlékszik a történtekre.TV + Sztárok--Döbbenetes! John Lennon fogyatékal élő embereket parodizálthttp://www.life.hu/sztarok/20150922-john-lennon-otven-evvel-ezelott-csunyan-kiparodizalta-a-fogyatekos-embereket.htmlA világhírű énekesről most került elő az a felvétel, amin a sztár eddig ismeretlen oldalát láthatjuk. Az internet szinte felrobbant a videó láttán. TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: "Vigyázz a Kárász Robival, mert mindenkit lehülyéz"http://www.life.hu/sztarok/20150922-bulvarrap-hegyi-rolival-benn-berki-krisztian-tolvai-reni-stohl-andras-lola-ambrus-zoltan-karasz.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--Zimány Linda orbitálisat bulizott Ibizán a világhírű lemezlovassal, Steve Aokivalhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-zimany-linda-a-vilaghiru-lemezlovassal-steve-aokival-bulizik-egyutt-ibizan.htmlKedves Ferenc kedvese a minap még egy vadító fürdőruhás képet töltött fel magáról, amely láttán azt találgattuk, hogy vajon hol bulizik a híresség. A nemrég feltöltött videó alapján kiderült, hogy a hely nem más, mint a meseszép Ibiza. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsit őrizetbe vette a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20150922-lagzi-lajcsit-galambos-lajos-zeneszt-muveszt-orizetbe-vettek.htmlA feol.hu úgy tudja, kedden reggel a Fejér megyei rendőrök intézkedtek a Komárom-Esztergom megyei Mocsán egy luxusvillában. A hírek szerint Lagzi Lajcsit, vagyis Galambos Lajost, egy nőt és egy fiatalabb férfit vittek el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.