Esztergályos Cecília esküvő Ferenc pápa templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Cecília és férje ezüslakodalmukat egy templomi esküvővel szeretnék megünnepelni, erre azonban eddig nem volt lehetőségük: a színésznő hatodik férjének, Péternek ugyanis már volt templomi esküvője. 

"Amikor beleszerettem Péterbe, már negyvenegy éves voltam" - mesélte a 72 éves díva a Story magazinnak. "Azon gondolkozunk, hogy az ezüstlakodalmunkon pótoljuk a templomi szertartást, ami annak idején elmaradt. Ehhez azonban szükség lesz a pápa engedélyére is, hiszen a férjemnek már egyszer volt templomi esküvője. Így mehetek majd hetedszerre is férjez" - meséli a színésznő.

A templomi esküvőt már régóta tervezgető pár már belefáradt a sok herce-hurcába, a bürokratikus útvesztőkbe és már-már feladni készültek a tervüket. Most azonban új esély kínálkozik Esztergályosék számára. Nem kell már ugyanis a Vatikánhoz folyamodniuk, ha szeretnék, hogy kimondják Péter korábbi, app előtt kötött házasságának semmisségét. Ferenc pápa ugyanis szerte a világon arra kérte a püspököket, hogy ezentúl döntsenek ők és mondják ki ők egy házasság semmisségét. Szívből reméljük, hogy így hamarosan már sok kerülhet a pár templomi esküvőjére!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.