Ganxsta Zolee párkapcsolat család szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 50 éves a rapper, de nem érzi magát annyinak. Tele van engergiával, valósággal szárnyal, fáradhatatlannak érzi magát. És ebben családja és új barátnője is segítségére van. 

A tetovált fenegyerek 12 év után hagyta el feleségét, akivel közös gyermekük miatt azóta is jó kapcsolatot ápol. Nem sürgeti a válást, és új barátnőjével sem sürgeti az összeköltözést. "Óvatos duhaj lettem" - mesélte a Story magazinnak.

Felesége és közte jó a kapcsolat, közös kislányuk és ő maga is elfogadta Zolee új, nála 24 évvel fiatalabb barátnőjét. Szerencsére senki nem féltékenykedik.

Ganxsta Zolee Forrás:Viasat3

"Április óta vagyunk együtt a barátnőmmel, de még nem költöztünk össze. Nem rontok ajtóstul a házba, már óvatosabb duhaj vagyok. Jövőre külföldi turnéra indulunk a fiúkkal, a barátnőm azonban oda nem jöhet velünk. Szerencsére a párom megérni és elfogadja ezt a döntést. Fiatalkora ellenére tökéletesen átlátja, hogyan működik a showbiznisz." - meséli a marcona külsejű Zolee.

A rapper állítja: az új szerelemtől teljesen megfiatalodott. "Egy igazi óriáscsecsemő vagyok, és ha eszembe jut, hogy fél év múlva már betöltöm az 50-et, egyszerűen nem hiszem el. Tele vagyok energiával, szárnyalok és fáradhatatlannak érzem magam. Ezt a lendületet az új kapcsolatomtól kaptam. Szerencsére úgy tudtam lezárni a múltamat, hogy a feleségemben nem maradt tüske vagy sértettség a szakítás után. Boldog és szerencsés ember vagyok!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.