L.L.Junior kisfiú kisbaba család énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes kisfia még múlt hét szerdán látta meg a napvilágot, négy héttel előbb, mint várták. Lesi Dávid Laurent komplikációk nélkül jött a világra, és a büszke szülők most meg is mutatták őt a nyilvánosságnak. 

Később adódtak kisebb gondok, és infúzióra kellett kötni az újszülöttet, de ma már minden rendben van, és a család boldogan mutatta meg a kisfiút az Aktív stábjának. Csilla és a gyerekek is jól vannak, de az énekes nehezen viseli a két pici okozta káoszt.

Életvezetési tanácsadó segített Völgyesi Gabinakhttp://www.life.hu/csalad/20150924-volgyesi-gabinak-eletvezetesi-tanacsado-segitett-beosztani-az-idejet.htmlA Unique énekesnője két gyermeke mellett zenekarával és ügyvédi irodájával is foglalkozik, ami szervezés nélkül kivitelezhetetlen. Család--Ganxsta Zolee nem sürgeti a válást http://www.life.hu/csalad/20150924-ganxsta-zolee-uj-parkapcsolatarol-es-lanyarol-meselt.htmlKözel 50 éves a rapper, de nem érzi magát annyinak. Tele van engergiával, valósággal szárnyal, fáradhatatlannak érzi magát. És ebben családja és új barátnője is segítségére van. Család--Megrázó fotók egy prostituált anya életérőlhttp://www.life.hu/csalad/20150924-marie-hald-dan-fotos-prostitualt-anyarol-keszitett-megrazo-es-oszinte-fotosorozatot.htmlA dán fotós, Marie Hald őszinte és megrendítő fotósorozatot készített egy háromgyermekes prostituált életéről. Család--19 éves fiúhoz ment hozzá a 38 éves nő, aki teherbe esett az első randijukonhttp://www.life.hu/csalad/20150924-19-eves-fiuhoz-ment-hozza-a-38-eves-no-aki-teherbe-esett-az-elso-randin.htmlA 38 éves brit nő, Angharad Lovering az első randin lett terhes a 19 éves jamaicai fiútól, Lorric Bullocktól. Az esküvőt azonban nem csak emiatt akarták, hanem azért, mert nagyon szerelmesek. Család--Kislánya miatt intett búcsút egy barátjának Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/csalad/20150923-ryan-reynolds-szinesz-egyik-baratja-kislanyarol-keszult-fotokat-akart-eladni-a-lapoknak.htmlBlake Lively férje egy gyerekkori barátjának tette ki a szűrét a minap, amikor kiderült: a férfi kislánya, James születésekor készült fényképeket akart eladni több lapnak is. Család--Így beszéljünk nehéz témáról a gyerekkelhttp://www.life.hu/csalad/20150923-igy-beszeljunk-nehez-temarol-a-gyerekkel.htmlA szülők egyik mumusa a "hogy mondjam el a gyereknek, hogy hogyan születik a gyerek; miért válnak el néha az apukák és anyukák; miért halnak meg az emberek". Vannak olyan nehéz témák, amikről sok szülő nem szívesen beszél meg a gyerekével. De vajon miért is? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.