Életvezetési tanácsadó segített Völgyesi Gabinak

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi -
Völgyesi Gabi életvezetési tanácsadó alvás zenekar szervezés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Unique énekesnője két gyermeke mellett zenekarával és ügyvédi irodájával is foglalkozik, ami szervezés nélkül kivitelezhetetlen.

„Hamar be kellett látni, hogy ez nem megy. Valaha idealista voltam, ma már tudom, hogy bármilyen feladatra csak egy bizonyos idő adott. Ha azon az intervallumon belül nem tudom elvégezni úgy, ahogy azt megálmodtam, nem dől össze a világ. Azt is megfigyeltem, hogy ha egy nap nyolc órát alszom, nincs gond, de ha csak hatot sikerül, kénytelen vagyok a túlélésre berendezkedni” – mesélte a hot!-nak Gabi, aki ma már alaposan megtervezi az életét.

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi

„Csak így tudok létezni. Nyáron egy életvezetési tanácsadó segítségét is igénybe vettük, hogy könnyebben meg tudjam találni az egyensúlyt az életemben. Így már hetekkel előre megtervezem, milyen feladatokat kell elvégeznem a munkahelyemen és a zenekarral. Csak így tudok számításaim szerint haladni” – mondta az énekesnő.

5 kérdés a szépségről: Völgyesi Gabi

A Life.hu sorozatában Völgyesi Gabi mesél szépségtitkairól. A cikket ide kattintva olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.