Meg kell zabálni! Tüneményes baba-mama fotót posztolt Nádai Anikó

Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy várandósságát, úgy kisfiával, a Patrikkal töltött napokat is lelkesen dokumentálja az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. 

Néhány nappal ezelőtt például bensőséges pillanataikat mutatta meg a világnak...

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

...rajongói azonban nem csak a babát, de a mamát is nagyon megdicsérték.
"Hogy csinálod? Amikor az én kismanóm ennyi idős volt nem hogy emberi fejem nem volt.. de kb egy adag mosott sz.rra hasonlítottam. Gyönyörű vagy!" - írta egy kommentelő.

"Köszönöm! Muszáj! Nem könnyű, de a lelkemnek is jobb ha belenézek a tükörbe és nem egy leharcolt nő néz vissza rám. Füvet is így nyírok mostanába" - válaszolta Anikó, aki babanaplót is vezet Patrikról.

Rettegett férje haragjától, eldobta csecsemőjét a hűtlen anyahttp://www.life.hu/csalad/20150919-kiskoru-veszelyeztetese-miatt-a-napokban-allt-birosag-ele-leigh-anne-varley-aki-eldobta-magatol.htmlKiskorú veszélyeztetése miatt a napokban állt bíróság elé Leigh-Anne Varley. A nő eldobta magától újszülött gyermekét, egy idegen ház lépcsőjén hagyta, hogy párja meg ne tudja, hogy hűtlen volt hozzá. CsaládThinkstockMegszakította a kapcsolatot féltestvérével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20150917-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-megszakitotta-a-kapcsolatot-feltestverevel.htmlAhogy már korábban édesanyját, most féltestvérét is megtagadta a színész. Család--Állítják: Ikreket vár Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20150916-ikreket-var-jennifer-aniston-az-ok-magazin-szerint.htmlAhogy Jennifer esküvőjével, úgy a várandósságával kapcsolatban is felröppenek időnként pletykák. Nos, az, hogy férjhezment, már biztos, lapinformációk szerint pedig máris babát vár: ráadásul nem is egyet. Nos, mi azért ezt még nem vesszük készpénznek. Család--Gregor Berni a vidék szerelmesehttp://www.life.hu/csalad/20150815-gregor-bernadett-szineszno-es-szarvas-attila-szinesz-balvanyosra-koltoznenek-budapestre.htmlImádja a vidéki életet Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila. Már azon is elgondolkoztak, hogy végleg letelepednek egy Somogy megyei településen, Bálványoson, ahol most is mindennapjaikat töltik. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegszületett Nádai Anikó kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150812-megszuletett-nadai-aniko-kisfia-patrik.htmlA sorozatsztár babája 3900 grammal, 57 centivel jött a világra. Család--Szorcsik H. Viki: "Ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"http://www.life.hu/csalad/20150916-szorcsik-h-viki-szineszno-visszavette-volt-parjatol-a-gyerekeit-andriskat-es-zarat.htmlIsmét Szorcsik H. Vikinél van két kisgyereke. A fiatal színésznő úgy döntött visszaszerzi gyerekeit és meg is tette. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.