Megmutatta várandós feleségét Mark Zuckerberg

Forrás: Facebook / Mark Zuckerberg -
feleség Facebook család Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan apa lesz a Facebook atyja, Mark Zuckerberg. A napokban tette közzé feleségével közös fotóját - stílusosan a közösségi oldalon - amelyen jól látható a várandós Priscilla hatalmas pocakja.

Éppen a Fehér Házba készült a híres pár, a kínai elnökkel közös vacsorára, amikor elkészült a lent látható fotó. A mindig mosolygós Mark ezúttal a bájos feleségével pózolt, aki szemmel láthatóan heteken belül anyai örömök elé néz.

Mark Zuckerberg, Priscilla, várandósság Forrás: Facebook / Mark Zuckerberg

Haldokló férjétől búcsúzik Celine Dion - szívszorító videóhttp://www.life.hu/csalad/20150926-haldoklo-ferjetol-bucsuzik-celine-dion-koncertjen-egy-meghato-videoval.htmlCeline Dion férje, René torokrákkal küszködik és állapota napról napra rosszabb. Orvosai szerint már csak napjai vannak hátra. Család--A táblagép „orosz rulett” a gyerekek kezébenhttp://www.life.hu/csalad/20150926-a-tablagep-veszelyes-lehet-a-gyerekek-kezeben.htmlDr. Richard House vezető pszichológus szerint a táblagépek „ártalmasak” a csemeték fejlődésére nézve, ezért a szülőknek „óvatosnak kell lenniük a katasztrófa elkerülésére”.CsaládRoberto konyhája: Pillecukros, fehér csokoládés cupcakehttp://www.life.hu/csalad/20150828-rostas-robert-a-life-sefje-pillecukros-fehercsokolades-cupcake-edesseget-keszit.htmlMi más ihlette volna ezt a fehér csokoládés költeményt, mint a szerelem? Azon gondolkodtam, minek örülhetne a párom, amikor hazaérkezik Milánóból. Ilyenkor ki ne örülne, ha a párja édességgel várja? Így hát fakanalat ragadtam, kevertem, majd kavartam, és megszületett a krémcsoda. Puha piskóta és fehércsokoládé-krém, a tetején finom pillecukor! Idézem a kedvesem: ’’Te vagy a legjobb PASI a világon!’’CsaládOrigoÍgy pihen Gombos Edina a családjával - bikini, naplemente, cuki gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20150819-igy-pihen-gombos-edina-a-csaladjaval-bikini-naplemente-cuki-gyerekek.htmlTündéri fotón mutatta meg Gombos Edina a családját. Így telik a pihenés Amerikában...CsaládÍgy pihen Gombos Edina a családjával - bikini, naplemente, cuki gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20150819-igy-pihen-gombos-edina-a-csaladjaval-bikini-naplemente-cuki-gyerekek.htmlTündéri fotón mutatta meg Gombos Edina a családját. Így telik a pihenés Amerikában...CsaládA szülők a saját érzelmeik alapján tévesen mérik fel a gyermekük boldogságáthttp://www.life.hu/csalad/20150818-a-szulok-a-sajat-erzelmeik-alapjan-tevesen-merik-fel-a-gyermekuk-boldogsagat-egy-tanulmany-szerint.htmlEgy új tanulmányban kimutatták, hogy a szülők rosszul mérik fel a gyermekük boldogságát a gyermek valódi érzéseihez képest.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.