Vladimir Klicsko és Hayden Panettiere kislánya megtépett egy ukrán papot

Forrás: AFP/Jemal Countess -
Hayden Panettiere kislány keresztelő pap szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vladimir Klicsko ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok és Hayden Panettiere babája nagyon vagány lehet, hiszen a nemrég zajlott keresztelőjén annyira berágott, hogy a jelen lévő papot is "megtámadta."

A színésznő a Live with Kell and Michael című műsorban mesélt kislányáról, aki elmondása szerint igazi harcos egyéniség. Kaya a nyáron elég nagy lett ahhoz, hogy megtartsák a keresztelőjét, ami a hagyományokhoz híven egy ukrán templomban zajlott. A ceremónia során a pap egy kevés hajat levágott a baba fejéről, aki erre válaszul kitépett egy kis szőrt a lelkipásztor szakállából.

Hayden Panettiere Vlagyimir Klicsko Forrás: AFP/Jemal Countess

A szertartás még a nyaralásuk alatt történt, és bár a színésznő elmondása szerint Kaya imádja a vizet, most mégis végigsírta az egész eseményt.

Megszidod vagy motiválod? A gyermeked önértékelése múlik rajtahttp://www.life.hu/csalad/20150925-ezekkel-a-mondatokkal-teheted-tonkre-gyermeked-onertekeleset.htmlSokan nem is gondolnák, de bizony minden kiejtett szülői szónak komoly súlya van, nem mindegy, mit és hogyan mondasz gyermekednek. Vannak olyan szófordulatok, amelyekkel egy csapásra tönkre vághatod csemetéd önértékelését. Gondolkozz, mielőtt leszidod! CsaládThinkstock19 éves fiúhoz ment hozzá a 38 éves nő, aki teherbe esett az első randijukonhttp://www.life.hu/csalad/20150924-19-eves-fiuhoz-ment-hozza-a-38-eves-no-aki-teherbe-esett-az-elso-randin.htmlA 38 éves brit nő, Angharad Lovering az első randin lett terhes a 19 éves jamaicai fiútól, Lorric Bullocktól. Az esküvőt azonban nem csak emiatt akarták, hanem azért, mert nagyon szerelmesek. Család--Csajos kiruccanást tartott kislányával Hódi Pamela - Imádnivaló fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150928-hodi-pamela-es-berki-natasa-zselyke-csajos-kiruccanast-tartottak-este.htmlEgy kis csajos kiruccanásra minden nőnek szüksége van, Hódi Pamela pedig ezúttal nem a barátnőivel, hanem tündéri kislányával vette nyakába a várost. Család--Botrány! Per készülődik az Olsen-ikrek háza táján?http://www.life.hu/csalad/20150926-mary-kate-es-ashley-olsen-egykori-gyakornoka-bosszura-keszul.htmlHol van már az Olsen-ikrek fénykora? Újabban, ha nem magánéletük vagy külsejük miatt, akkor más botránnyal kerülnek a címlapokra az egykori gyereksztárok. Család--Vetélés után is van remény – Erre biztatnak a szivárványbabákhttp://www.life.hu/csalad/20150925-a-szivarvanybabak-veteles-vagy-halva-szuletes-utan-megfogant-es-vilagra-jott-gyerekek.htmlA szivárványbaba olyan gyermek, aki egy halva született baba, vagy egy vetélés után fogant meg és jött világra – ahogy vihar után előbújik a nap és megjelenik az égen a szivárvány. Család--Akiket a balsors sem tántorít el - Mert egy gyermeket karok nélkül is meg lehet ölelnihttp://www.life.hu/csalad/20150923-vannak-akik-tragkius-sorsok-szuletesi-rendellenessegek-ellenere-boldog-csaladi-eletet-elnek.htmlAzt gondolod, hogy nehéz az életed? A mindennapi mókuskerék mellett örülsz, hogy egyáltalán magadra jut időd, nem hogy még gyermeket is vállalj hektikus életviteled mellett? Persze mindenki a saját sorsát érzi a legsanyarúbbnak, de hidd el, vannak olyan emberek, akikkel tényleg csúnyán elbánt az élet, és akik ennek ellenére pozitívan néznek a jövőbe, és családi harmóniában élik mindennapjaikat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.