Őrjöng a palota Sarolta hercegnő és György herceg lesifotója miatt

Forrás: Kensington Royal Palace -
lesifotók kép őrjöngés engedély Katalin hercegné Vilmos herceg magazin Sarolta hercegnő per György herceg zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a nap is eljött: első alkalommal látott világot Sarolta hercegnőről olyan fénykép, amelyet szülei, Katalin és Vilmos beleegyezése nélkül közölt egy ausztrál női magazin.

A The Daily Beast értesülései szerint perrel fenyegetőzik Katalin hercegné és Vilmos herceg azért a lesifotóért, amelyen a kis Sarolta és bátyja, György herceg láthatók, amint Anna hercegnő helikopteres landolását figyelik a Kensington-palota udvarában dadájuk, Maria karjaiban.

György és Sarolta a kis hercegnő születése után készült első hivatalos fotókon Forrás: Kensington Royal Palace

A vád szerint zaklatásnak minősül, hogy a kérdéses lap, jelen esetben az ausztrál Woman's Day nem kérte a szülők beleegyezését a képek közléséhez. Hogy jelenleg hogy áll a dolog, arról sokat elmond a tény, hogy a magazin már levette a szóban forgó írását és a fotót az oldaláról.

Ám az internet (szerencsére vagy sem) nem felejt, és hála a közösségi média erejének, bárki megcsodálhatja a cuki Saroltát és 2 éves bátyját, Györgyöt, amint lenyűgözve figyelik az éppen landoló helikoptert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.