Megható üzenetet hagyott a halálos beteg kisfiú a szüleinek

Forrás: Facebook/ Prayers for Leland -
betegség halál búcsú kisfiú megható üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves Leland Shoemake a világ legszomorúbb üzenetét hagyta hátra a halála után, melyet a szobájában rejtett el. A szülők ezt megtalálták, és most a nyilvánosságnak is megmutatták.

Leland Shoemake agyát egy súlyos fertőzés támadta meg, melynek következtében sajnálatos módon meghalt. A hosszú betegség után a szülők fájdalmát semmi nem tudta enyhíteni, de a hamvasztás utáni napon elképesztő dolgot találtak a kisfiú íróasztalában - írja a The Daily Dot.

Még mindig itt vagyok veletek. Köszönöm. Anya + Apa, Szeretlek. Sziasztok.

Leland Shoemake utolsó üzenete a szüleinek Forrás: Facebook/ Prayers for Leland

A papírról készült képet az édesanya feltöltötte a Facebookra, melyet rengetegen meg is osztottak.

Bővül a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150930-galambos-lajos-azaz-lagzi-lajcsi-buntarsait-keresi-a-rendorseg.htmlKorántsem zárták még le a mulatósztár büntetőügyét, az ügyészség nem tagadta, hogy még bővülhet a gyanúsítottak köre. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÉletünk legbrutálisabb tele következhethttp://www.life.hu/news/20150930-extrem-eghajlatu-telet-josolnak-enyhe-idovel-viharral-hoviharral.htmlAz amerikai Nemzeti Oceanográfiai és Légköri Hivatal (NOAA) Klíma-előrejelzési Központja drámai képeket festett az idei télről, ami igencsak hektikusnak ígérkezik: enyhe, esős de hatalmas viharokkal, hóviharokkal tarkított téli hónapok várhatóak. NewsOrigoJamie Oliver Budapesten nyit éttermethttp://www.life.hu/news/20150929-jamie-oliver-megnyitja-elso-kozep-europai-ettermet-budapesten.htmlJövő tavasszal nyitja meg első közép-európai éttermét a "pucér" szakács, Jamie Oliver. A Budai Várban nyíló hely néhány lépésre lesz a Mátyás templomtól. News--Barbie-horgászbottal fogott egy óriási halat a kislány - Videó! http://www.life.hu/news/20150929-barbie-horgaszbottal-horgaszott-egy-kislany-es-hatalmas-halat-fogott-vele.htmlKicsi a bors, de erős! - szól a közmondás, ami most értelmet is nyert. A felvételen egy csöpp kislány küzdelmét láthatjuk, aki cuki rózsaszín szettben horgászik az apukájával. NewsOrigo56 éve él együtt egy házaspár - Megható videó!http://www.life.hu/news/20150928-sok-eve-egymas-mellett-all-az-idos-hazaspar-akikrol-egy-cuki-video-keszult.htmlEgy nemrég felkerült videó csalt könnyeket a szemünkbe, melyen egy idős házaspár látható. Doris és Ervin L. Jones 1959 óta vannak együtt. NewsOrigoMegható vallomás: Mindent Katalinnak köszönhet Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20150901-vilmos-herceg-katalin-hercegnenek-koszonheti-boldogsagat-egy-uj-konyv-szerint.htmlNem más, mint Katalin hercegné az oka annak, hogy Vilmos herceg végre tudja, milyen érzés családban élni.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.