Kész hölgy lett Schobert Lara - Boldog születésnapot!

Rubint Réka Schobert Lara család Schobert Norbert születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke, aki egyben a pár egyetlen kislánya is, szépen lassan tinikorba ér - Lara ma ünnepli 12. születésnapját!

Lara egészen pontosan 2003. október 6-án, hajnali háromnegyed négykor, 2700 grammal és 52 centivel látta meg a napvilágot. Norbi, a büszke apuka anno örömkönnyekben tört ki, amikor meghallotta kislánya sírását a szülőszobából.

2003 óta a kis Lara igazi hölggyé cseperedett: néhány hónapja Rubint Réka arról számolt be közösségi oldalán, hogy kislánya élete első sulibulijába készül, de arról is sokat hallani, hogy Lara mennyire imádja a lovakat, sőt zsenge kora ellenére már énekesként is bizonyított.

Lara egyébként nem csak külsőleg hasonlít megszólalásig gyönyörű édesanyjára, jó adag sportszeretetet is örökölt tőle. Az idén tavasszal megrendezett Fitbalance versenyen a kislány körülbelül ötezer ember előtt lépett színpadra, és felnőtteket megszégyenítő elszántsággal keményen lenyomott egy 50 perces tornaórát, amit egyébként még nézni is fárasztó volt. Lara viszont lazán, mosolyogva csinálta végig.

Sok boldogságot a családnak!

/1510/Boldo201510511510

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.