Szellem jelent meg a magzat mellett – Hihetetlen ultrahangfotó!

Forrás: NORTHFOTO -
kép fotó terhesség szellem ultrahang kismama magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismama, amikor megnézte kisbabájának 4D-ben készült ultrahangfotóját, meglátta rajta elhunyt nagypapája arcát.

Jade Hornsby megdöbbent, amikor a fotón ott derengett a 2007-ben elhunyt szeretett nagypapájának a profilja. Ráadásul úgy tűnik, mintha a dédpapája puszit adna a magzatnak. A kismama kísértetiesnek titulálta az fotót, és a család a mai napig nem tudott napirendre térni a csodás jelenség felett.

Forrás: NORTHFOTO
Ada a legbüszkébb anyuka: Hatalmas kitüntetésben részesültek a fiaihttp://www.life.hu/csalad/20151003-pinter-adrienn-ada-a-legbuszkebb-anyuka-hatalmas-kituntetesben-reszesultek-a-fiai.htmlAda nyilvános Instagram oldalán tett közzé képet fiairól, vagyis a két kis hokibajnokról. Család--"Mindenem" - Tündéri anya-lánya fotót lőtt Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20151003-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-edes-kepet-osztott-meg-kislanyukrol-natirol.htmlPamela Instagram oldalának tanúsága szerint ma a Demecseri Káposztás Napokon járt a kis család. A büszke anyuka pedig ismért egy tüneményes fényképet tett közzé gyermekéről. Család--Dagi gyerekek voltak, sztár lett belőlükhttp://www.life.hu/csalad/20151001-sztarok-akik-kover-gyerekek-voiltak.htmlA gyerekek néha gonoszak - tudják ezt jól azok a ma már világhírű sztárok is, akiket hajdanán kortársaik kicikiztek és kicsúfoltak túlsúlyuk miatt. Az egykori kiközösített, duci nebulók az évek alatt kinőtték vagy ledolgozták a pluszkilókat, ennek köszönhetően pedig mára milliók hevernek a lábuk előtt. CsaládAFPCsonka András: "nem éreztem motivációt arra, hogy folytassam az életemet, a munkámat"http://www.life.hu/csalad/20151003-csonka-andras-szinesz-ugy-erezte-miutan-elhunyt-imadott-edesanyja-neki-sincs-miert-elnie.htmlCsonka András úgy érezte, miután elhunyt imádott édesanyja, neki sincs miért élnie. Barátai azonban mellette álltak, és Pici ennek köszönhetően vészelte át a nehéz és fájdalmas időszakot. Család--Tóth Vera: "A húgom minden titkát, gyen­géjét, mondatát, reakcióját ismerem"http://www.life.hu/csalad/20151003-toth-vera-gyemant-cimmel-konyvet-irt-toth-gabirol-is-mesel-benne.htmlGyémánt címmel írt könyvet Tóth Vera, amelyben Gabival való testvéri viszonyáról is mesél. CsaládOrigoMegszületett Peller Mariann babájahttp://www.life.hu/csalad/20151002-peller-mariann-musorvezeto-kisfia-ket-hete-szuletett-meg-es-a-boldog-anyuka-most-hozta.htmlA csöppség éppen két hete látta meg a napvilágot, ám anyukája egészen eddig titkolta a család boldogságát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.