"Mindenem" - Tündéri anya-lánya fotót lőtt Hódi Pamela

Forrás: Instagram/Berki Krisztián -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Instagram oldalának tanúsága szerint ma a Demecseri Káposztás Napokon járt a kis család. A büszke anyuka pedig ismért egy tüneményes fényképet tett közzé gyermekéről.

A zsivány kis Natkó, akiről napról napra édesebb fotók készülnek, bájosan pózol a mamája mellett. Pamela pedig álomszép:

"Mindenem" - írta a kép alá Pamela. Forrás: hodipamela_official

Elolvadtunk Berki Natasa Zselyke kék szemeitől

Akár falatozás közben durcizik, akár kirándulni megy, Berki Natasa Zselyke egyszerűen tündéri. Berki Krisztián és Hódi Pamela kislányának legutóbb hatalmas kék szemeiben gyönyörködhetünk, és meg kell jegyeznünk: már most látszik, hogy a kis Natasa Zselyke jó pár év múlva megdobogtatja majd a fiúk szívét.
Berki Natasa Zselyke felkapta apukája cipőjét - Csónakázni tudna bennehttp://www.life.hu/csalad/20151001-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-cipojeben-csonakazik.htmlBerki Natasa Zselyke cukiskodásának sosem lesz vége. A sztárcsemete ismét huncutkodott egy jót. Család--Berki Natasa Zselyke apukája cipőjében mókázikhttp://www.life.hu/csalad/20150930-berki-krisztian-kislanya-szeret-mokazni-most-pedig-apukaja-cipojebe-bujt.htmlA jelek szerint Krisztián kislánya imád mókázni a szüleivel, és ezt természetesen mindig meg is örökítik. Most édesapja cipőjét csente el egy kép kedvéért. CsaládOrigoÍgy játszik együtt Berki Natasa Zselyke és Chloe - Videó! http://www.life.hu/csalad/20150925-berki-natasa-zselyke-es-chloe-egy-lufival-mulatjak-az-idot.htmlTeljesen elolvadtunk annak a videónak a láttán, amit Hódi Pamela töltött fel a hivatalos Instagram oldalára. Család--Berki Natasa Zselyke motorra pattant - Nincs nála vagányabb sztárcsemete!http://www.life.hu/csalad/20150922-berki-natasa-zselyke-motort-vezet-egy-videoban.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián gyermeke ezúttal motorra pattanva bizonyította be, már most hihetetlenül belevaló kislány. CsaládOrigoMár profi módon integet Berki Natasa Zselyke: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20150918-berki-krisztian-kislanya-berki-natasa-zselyke-mar-profi-modon-integet.htmlEgész biztos, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián imádnivaló kislánya, aki máris egy igazi kis stílusikon, az egyik legvagányabb celebcsemete.Család--Hihetetlen luxusbölcsibe jár Berki Natasa Zselyke - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150903-berki-krisztan-ma-reggel-egyedul-vitte-kislanyat-a-bolcsibe.htmlAhogy arról már korábban is beszámoltunk, szeptember 1-jén a kis Natasa Zselyke bölcsis lett - és nem is akármilyen helyen!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.