Rakoncátlan fürtök, tündéri kacaj - Így élvezi a hintázást Berki Natasa Zselyke

hinta Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke otthon kislány család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem fér hozzá: Berki Natasa Zselyke a legkiegyensúlyozottabb sztárcsemete. 

Berki Krisztián egy vidám reggelen hintáztatta meg kislányát, a pizsamás Berki Natasa Zselykét, aki láthatóan nagyon élvete a dolgot. Rakoncátlan fürtökkel és göndör kacajokkal tarkítva mókázott édesapjával, akit legutóbb azzal viccelt meg, hogy magára vette hatalmas cipőjét.

Berki Natasa Zselyke nagyon kiegyensúlyozott kis csemete, állandóan mosolyog, hatalmas kék szemeitől pedig nemcsak szülei, hanem mi is elolvadunk!

Vastag Tamás elárulta, mi kell neki a boldogsághozhttp://www.life.hu/csalad/20151005-vastag-tamas-szuretelt-a-szuleivel-balatonalmadin.htmlIdilli napot töltött családjával Vastag Tamás, a fiatal énekes szerint pedig a közös szüretnél és a Balaton közelségénél nem is kell több a boldogsághoz.Család--Elolvadtunk Berki Natasa Zselyke kék szemeitől - Ennivaló ez a kislány!http://www.life.hu/csalad/20150921-berki-natasa-zselyke-ennivalo-kislany-gyonyoru-kek-szemekkel.htmlEnnyire gyönyörű kék szemeket már rég láttunk! Berki Natasa Zselyke ismét elbűvölt minket. CsaládOrigoGörbicz Anitáék nem állnak meg egy babánálhttp://www.life.hu/csalad/20150911-gorbicz-anita-kezilabdazo-anyatigrisse-valt.htmlSokkal érzékenyebb lett és igazi anyatigrissé vált Görbicz Anita, mióta júniusban megszületett első gyermeke, Boldizsár. A kézilabdázó, aki párjával, Vincze Ottóval pár év múlva már újabb babát tervez, megható vallomást tett az anyaságról. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huMező Misi elárulta, miért rejtegeti családját a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/csalad/20150911-mezo-misi-elarulta-miert-rejtegeti-a-csaladjat.htmlEgy privát koncert keretében adta elő legújabb szerzeményét Mező Misi, akit a Life.hu riportere az eseményen többek közt arról faggatott, miért rejtegeti családját a nyilvánosság elől. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoSütő Enikő tizenegyszer volt terhes, de soha nem született gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150910-suto-eniko-tizenegyszer-volt-terhes-es-tizenegyszer-vetelt-el.htmlÉlete egy nehéz időszakáról mesélt Sütő Enikő, aki elárulta, tizenegyszer volt várandós, de minden gyermekét elvesztette a második-harmadik hónapban. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huMicsoda malőr! Apukájára kakilt az újszülött baba a fotózásonhttp://www.life.hu/csalad/20150905-lekakilta-apukajat-az-ujszulott-baba-a-fotozason.htmlMinden szülő tisztában van vele, hogy egy újszülöttel a legváratlanabb helyzetekre is fel kell készülni. Az már más kérdés, hogy ez nem mindig sikerül. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.