Gönczi Gábor már a családalapítást tervezi új párjával

Fotó: Szilvia Marton - Origo -
Gönczi Gábor műsorvezető párkapcsolat kisbaba család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője a Pimasz úr átcuccol című műsor felvételén mesélt arról: úgy érzi, a válása óta teljesen felszabadult, és már elérkezettnek érzi az idejét annak, hogy apa legyen. 

Tavaly novemberben ért véget Tatár Csilla és Gönczi Gábor közel hétéves házassága, mely akkor mindkét felet nagyon megrázta. Ma már mindketten továbbléptek, és a jelek szerint Gábor is készén áll az apaszerepre. A Fókusz műsorvezetője Papp Gergővel beszélgetett, akivel a válásról, az új kapcsolatáról, és a terveiről is nyíltan beszélt - írja a Bors.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

"A gyerek utáni vágy olyan 35 éves korom környékén kezdett nagyon beütni. Genetikailag jött, egyre többet gondoltam rá. Nagyon sok mindent meg is tettünk ennek érdekében, közös vágy volt, de a természet ezt nem akarta nekünk megadni, és akkor nem értettük, miért" - mondta Gönczi. Pimasz úr rákérdezett, hogy vajon nem korai-e még egy ilyen friss kapcsolatnál a gyermekvállalás, de Gábor rögtön megcáfolta ezt.

"Nem korai. Ez a második percben átfutott a fejemen, mi­kor őt megláttam. Találkozott a tekintetünk, és szavak nélkül tudtuk. Aztán kiderült, hogy nekünk találkoznunk kellett" - mondta a tévés, aki hozzátette, nem zaklatja fel volt felesége kapcsolata, és már semmi közük egymás életéhez.

Így ünnepelte szülinapját Schobert Lara - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151005-schobert-norbert-es-rubint-reka-tunderi-kislanya-tizenket-eves-lett.htmlMár 12 éves Schobert Norbert és Rubint Réka tündéri kislánya. A család persze egy hatalmas születésnapi tortával ünnepelte meg a jeles eseményt. Család--Megmutatta egy hónapos babáját Nico Rosberg - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151005-nico-rosberg-forma1es-pilota-megmutatta-egy-honapos-kislanyat-ala-a-rosberget.htmlA harmincéves Forma-1-es pilóta, Nico Rosberg Twitteren jelentette be a nagy hírt augusztus 30-án: apuka lett. CsaládAFPA járdán szülte meg gyermekét egy nő: A kicsi teljesen egészségeshttp://www.life.hu/csalad/20151005-jardan-szulte-meg-kisfiat-egy-fiatal-anyuka-amerikaban.htmlRachel Grindstaff álmában sem gondolta volna, hogy az utcán, egy járda szélén hozza majd világra a kisfiát. A hihetetlen eset fényes nappal, néhány perc alatt zajlott le. CsaládThinkstockCsonka András: "nem éreztem motivációt arra, hogy folytassam az életemet, a munkámat"http://www.life.hu/csalad/20151003-csonka-andras-szinesz-ugy-erezte-miutan-elhunyt-imadott-edesanyja-neki-sincs-miert-elnie.htmlCsonka András úgy érezte, miután elhunyt imádott édesanyja, neki sincs miért élnie. Barátai azonban mellette álltak, és Pici ennek köszönhetően vészelte át a nehéz és fájdalmas időszakot. Család--Dagi gyerekek voltak, sztár lett belőlükhttp://www.life.hu/csalad/20151001-sztarok-akik-kover-gyerekek-voiltak.htmlA gyerekek néha gonoszak - tudják ezt jól azok a ma már világhírű sztárok is, akiket hajdanán kortársaik kicikiztek és kicsúfoltak túlsúlyuk miatt. Az egykori kiközösített, duci nebulók az évek alatt kinőtték vagy ledolgozták a pluszkilókat, ennek köszönhetően pedig mára milliók hevernek a lábuk előtt. CsaládAFPKisfia lesz Tatár Csillánakhttp://www.life.hu/csalad/20151001-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetoje-kisfiut-hord-a-szive-alatt.htmlA műsorvezető közösség oldalán osztotta meg a nagyszerű hírt és bevallotta már nem bírta tovább magában tartani a titkát. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.