Varnus Xavér: "Én ebbe bele fogok dögleni"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
édesanya halál Összezárva Friderikusszal őszinteség vallomás Varnus Xavér Friderikusz Sándor rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orgonaművész bevallotta, irigyli a műsorvezetőt azért, mert ő túl tudott jutni édesanyja elvesztésén.

Friderikusz Sándor vasárnap este régi barátját, Varnus Xavért látta vendégül 24 órára. Az orgonaművész őszintén beszélt arról az időszakról, amikor úgy látta: barátja élete legnehezebb időszakát éli át.

„A választott családomban a bátyám voltál, ami a csapásokat illeti, az előttem járó mintaadóként tekintettem rád. De akkor én türelmetlen voltam, mert nem vettem figyelembe, hogy egy borzasztóan nehéz időszak előtt álltál. Én most egy miatt nagyon irigyellek téged. Irigyellek, hogy túljutottál édesanyád elvesztésén, mert én ebbe bele fogok dögleni" – mondta Xavér.

Zámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Bréking! Kulcsár Edina újabb tévéműsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ujabb-musort-kapott-es-vamos-erika-oldalan-vezeti-majd-a-testor.htmlEgészségmegőrző műsorban kapott műsorvezetői feladatott a szépségkirálynő, akinek ezzel minden álma valóra vált. TV + Sztárok--Csodás produkciója ellenére kiesett a Sztárban sztárból Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csodas-produkcioja-ellenere-kiesett-a-sztarban-sztarbol-bebe.htmlRengeteg nagyszerű produkciót láthattunk a TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában. Egy valakinek persze most is búcsúznia kellett. TV + Sztárok--A texasi tehénszag is átjött: Ki volt ez a grimaszoló szőkeség a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151004-racz-gergo-kicsit-sejpitos-de-aranyos-es-szorakoztato-produkciot-nyujtott-racz-gergo.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorában Rácz Gergő kollégája, Biga bőrébe bújt. És jól is elhúzta a nótáját... TV + Sztárok--Wow! Überszexi Britney Spearsként villant Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-uberszexi-britney-spearskent-villogott-toth-gabi-elkepeszto-produkciot-nyujtott.html"Fejbe vág a seggem" - vezette fel produkcióját Tóth Gabi már a kisfilmbjében. A mérgező hangú csókkirálynő előadása nem volt semmi. Sőt! Havas Henrik nyelve is összeakadt tőle! TV + Sztárok--Családlátogatás Vajnáéknál: Timi szüretelni vitte Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-vajna-timi-modell-szuretelni-vitte-ferjet-andy-vajna-producert-szuleihez.htmlAz ősz egyik legszebb napján a Vajna házaspár Timi szüleihez utazott, ahol szüreti mulatságba csöppentek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.