Egyezségre jutottak Robin Williams örökösei

Forrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel -
vita örökség örökös Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robin Williams felesége tavaly decemberben támadta meg a színész végrendeletét. A bíró elnapolta a tárgyalást, hogy Susan Williams és férje előző házasságából született gyerekei peren kívül megegyezhessenek.

2014. augusztusában lett öngyilkos a depresszióval küzdő Robin Williams. Gyerekeire hagyta filmes emléktárgyait, ékszereit, személyes dolgait. Felesége keresetet nyújtott be, közel egy évig húzódott a hagyatéki vita.

Forrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel

Hétfőn bejelentették, hogy Susané maradhat Robin Williams háza, és a személyes tárgyak közül is megtarthatott néhányat.

“Úgy érzem, hogy meghallották Robin hangját, és végre gyászolhatom őt közös otthonunkban” – írta közleményben az özvegy.

Gyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!http://www.life.hu/csalad/20151006-kim-kardashian-gyuloli-a-trehesseget-visszataszitonak-erzi-magat.htmlA celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját. Család--Miért visszataszító az emberek szemében a szoptatás? Fotósorozat!http://www.life.hu/csalad/20151006-szoptatas-szepseget-bemutato-fotosorozat.htmlA mai társadalomban egyesek a szoptatást megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Egy amerikai művész szoptatós fotósorozatával szeretné elérni, hogy ez a meghitt kapcsolat anya és gyermeke között visszanyerje hagyományos rangját és szépségét az emberek szemében. CsaládOrigoA járdán szülte meg gyermekét egy nő: a kicsi teljesen egészségeshttp://www.life.hu/csalad/20151005-jardan-szulte-meg-kisfiat-egy-fiatal-anyuka-amerikaban.htmlRachel Grindstaff álmában sem gondolta volna, hogy az utcán, egy járda szélén hozza majd világra a kisfiát. A hihetetlen eset fényes nappal, néhány perc alatt zajlott le. CsaládThinkstockKiakadt az internet! Perez Hilton együtt fürdött a kétéves kisfiával http://www.life.hu/csalad/20151005-perez-hilton-egyutt-zuhanyzott-a-ket-eves-kisfiaval-kiakadt-az-internet.htmlAmerika egyik népszerű bloggere egy közös képet tett közzé a kisfiával, ahogy éppen zuhanyoznak. Az internet népe betegesnek titulálta a férfit. CsaládOrigoVastag Tamás elárulta, mi kell neki a boldogsághozhttp://www.life.hu/csalad/20151005-vastag-tamas-szuretelt-a-szuleivel-balatonalmadin.htmlIdilli napot töltött családjával Vastag Tamás, a fiatal énekes szerint pedig a közös szüretnél és a Balaton közelségénél nem is kell több a boldogsághoz.Család--Pirner Alma terhespocakja helyett gyermeke apját villantotta meghttp://www.life.hu/csalad/20151004-pirner-alma-terhespocakja-helyett-gyermeke-apjat-villantotta-meg.htmlA mindenórás Pirner Alma számtalanszor megmutatta már gömbölyödő pocakját. Pózolt szexi fehérneműben, és még Nánási Pál kamerája előtt is ledobta a textilt. Most azonban más típusú képet készített. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.