Meglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től?

Forrás: NORTHFOTO -
terhesség párkapcsolat válás elvált szülő szülő Ben Affleck Jennifer Garner gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. 

A pár még júniusban jelentette be válását, melynek egyik kiváltó oka az volt, hogy Ben a dadájukkal csalta feleségét. Most azonban ennél még sokkolóbb hír látott napvilágot, mely szerint a válásuk után néhány héttel derült ki, hogy Jennifer Garner babát vár exférjétől - írja az In Touch magazin a színészekhez közeli forrásra hivatkozva.

Forrás: NORTHFOTO

Ben állítólag repes az örömtől és meg akarja mutatni Jennifernek, hogy sokat változott az utóbbi hónapokban: képes lenne újra jó férj lenni. A színész a hírek szerint olyannyira biztos ezúttal a dolgában, hogy új esélyért könyörög Jennifernél. Talán ezért látni őket mostanában annyit együtt?

Jennifer Garner: „Ben az én lelki társam volt"

Lehet, hogy házasságuk véget ért, de az egyszer biztos: a sztárpár annak idején őrülten szerelmes volt egymásba! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Rakoncátlan fürtök, tündéri kacaj - Így élvezi a hintázást Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151005-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-berki-natasa-zselyke-igy-elvezi-a-hintazast.htmlKétség sem fér hozzá: Berki Natasa Zselyke a legkiegyensúlyozottabb sztárcsemete. CsaládOrigoVastag Tamás elárulta, mi kell neki a boldogsághozhttp://www.life.hu/csalad/20151005-vastag-tamas-szuretelt-a-szuleivel-balatonalmadin.htmlIdilli napot töltött családjával Vastag Tamás, a fiatal énekes szerint pedig a közös szüretnél és a Balaton közelségénél nem is kell több a boldogsághoz.Család--Erzsébet királynő halad a korral! Skype-on tartja a kapcsolatot unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20150918-erzsebet-kiralyno-skypeon-tartja-a-kapcsolatot-unokajaval-zara-phillipsel.htmlNem is gondolná az ember, hogy a 89 éves uralkodót érdeklik a technikai újítások. Ha azonban unokájáról van szó, Erzsébet királynő mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák a kapcsolatot - akár az interneten keresztül is. Család--Görbicz Anitáék nem állnak meg egy babánálhttp://www.life.hu/csalad/20150911-gorbicz-anita-kezilabdazo-anyatigrisse-valt.htmlSokkal érzékenyebb lett és igazi anyatigrissé vált Görbicz Anita, mióta júniusban megszületett első gyermeke, Boldizsár. A kézilabdázó, aki párjával, Vincze Ottóval pár év múlva már újabb babát tervez, megható vallomást tett az anyaságról. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huMicsoda malőr! Apukájára kakilt az újszülött baba a fotózásonhttp://www.life.hu/csalad/20150905-lekakilta-apukajat-az-ujszulott-baba-a-fotozason.htmlMinden szülő tisztában van vele, hogy egy újszülöttel a legváratlanabb helyzetekre is fel kell készülni. Az már más kérdés, hogy ez nem mindig sikerül. Család--Megdöbbentő vallomás: Nádai Anikó félelmetes anyós leszhttp://www.life.hu/csalad/20150904-nadai-aniko-gyermekerol-beszelt-bevallotta-felelmetes-anyos-lesz.htmlNagyon jó baba Patrik, Nádai Anikó kisfia. A gyönyörű anyukát a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta mikrofonvégre.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.