Gyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!

Forrás: AFP/Larry Busacca -
terhesség kisbaba kim kardashian élmény visszataszító gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját.

A kisfiának is furcsa nevet választó sztár, aki chipsszel tömi magát várandósan meglepő sorokat posztolt weboldalára.

Forrás: AFP/Larry Busacca

„A terhesség életem legrosszabb élménye. Egyetlen pillanatát sem élvezem és nem is értem, hogy mások mit szeretnek benne. Nem is tudom, hogy mit utálok a legjobban, azt hogy dagad a bokám, fáj a hátam, vagy hogy az egész testem megváltozik. Úgy érzem, mintha valaki más bőrében lennék. Nem látom magam szexinek, sőt kifejezetten otrombának és bizonytalannak érzem magam” – írta a terhesen is dominaruhákba bújó sztár.

„Mindezek ellenére azt kell, hogy mondjam, hogy amennyire gyűlölöm az egész terhesség érzését, annál jobban szeretem az utána következő kihívást, hogy a testemet újra a régi formájába hozzam. És persze azért is megéri ez az egész, mert a végén a karjaimban tarthatom a kisbabámat” – írta a híresség.

Kész hölgy lett Schobert Lara - Boldog születésnapot!http://www.life.hu/csalad/20151002-oktober-6-schobert-lara-szuletesnapja-12-eves.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke, aki egyben a pár egyetlen kislánya is, szépen lassan tinikorba ér - Lara ma ünnepli 12. születésnapját! Család--Meglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től? http://www.life.hu/csalad/20151006-jennifer-garner-babat-var-exferjetol-ben-afflecktol.htmlElképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. Család--Majka a kisfiával és cuki kutyusokkal szelfizett - Ennivaló kép!http://www.life.hu/csalad/20151005-majka-es-kisfia-egyszeruen-tunemenyesek-az-enekes-legujabb-fotojan.htmlAz énekes legújabb Instagram fotóján tündéri kisfiával, Mariánnal és két kutyussal pózol a kamerának, mely mellé csak azt írta: "Kutyák, gyerek bekészítve.." CsaládOrigoKiakadt az internet! Perez Hilton együtt fürdött a kétéves kisfiával http://www.life.hu/csalad/20151005-perez-hilton-egyutt-zuhanyzott-a-ket-eves-kisfiaval-kiakadt-az-internet.htmlAmerika egyik népszerű bloggere egy közös képet tett közzé a kisfiával, ahogy éppen zuhanyoznak. Az internet népe betegesnek titulálta a férfit. CsaládOrigoA járdán szülte meg gyermekét egy nő: a kicsi teljesen egészségeshttp://www.life.hu/csalad/20151005-jardan-szulte-meg-kisfiat-egy-fiatal-anyuka-amerikaban.htmlRachel Grindstaff álmában sem gondolta volna, hogy az utcán, egy járda szélén hozza majd világra a kisfiát. A hihetetlen eset fényes nappal, néhány perc alatt zajlott le. CsaládThinkstockMegmutatta egy hónapos babáját Nico Rosberg - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151005-nico-rosberg-forma1es-pilota-megmutatta-egy-honapos-kislanyat-ala-a-rosberget.htmlA harmincéves Forma-1-es pilóta, Nico Rosberg Twitteren jelentette be a nagy hírt augusztus 30-án: apuka lett. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.