Újabb fejlemények: Tovább harcol fiáért a Bora Boráról hazatért Patrícia

Forrás: Nyíri Patrícia -
Bora Bora küzdelem Nyíri-Kovács Patrícia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve húzódik Nyíri-Kovács Patrícia gyermekelhelyezési ügye. Júniusban kimondták, hogy az övé a kizárólagos gyermekfelügyeleti jog, és a kisfiú átköltözhet vele Bora Boráról Tahitire, azonban a francia-polinéz térséget továbbra sem hagyhatták el.

"A válófélben lévő férjem a Papeete-i Fellebbviteli Bírósághoz fordult, és egy hét múlva, a nélkülem és védőm nélkül tartott tárgyaláson a végzést visszaküldték első fokra azzal az indokkal, hogy nem csatoltam be a tahiti lakcímemet. Az ítélet rögzítette, hogy a lakcím benyújtását követően az első fok kedvező döntése végrehajtható. Bár a hiányolt adat a bírósági iratok között 2015 márciusa óta fellelhető, azonnal újra benyújtottam" - mondta Patrícia a Blikknek. Mivel a bíró, aki három éve kezeli az ügyet, távol volt, ezért a bíróság három másik bíróval ült össze. Megváltoztatták az ítéletet, elvették a gyerekét, és otthonaként ismét az apa bora bora-i lakhelyét jelölték meg.

Forrás: Nyíri Patrícia

"Így csak kéthetente, péntek délutántól vasárnap dél­utánig, illetve az iskolai szünetek felében láthatom a kisfiamat" - panaszolta az anya.

Azt is elárulta, miért tért vissza Magyarországra. "Tanúként idéztek be a férjem ellen Magyarországon 2014 szeptemberében indult büntetőügy tárgyalására. Igaz, könnyen lehet, hogy feleslegesen tettem meg ezt a hatalmas, fizikailag és lelkileg is megterhelő utat. Bár az értesítést négy hónapja átvettem, akárcsak a másik fél ügyvédei, kiderült, azt az ügyfelük nem kapta meg, ezért nem tud megjelenni és kéri a tárgyalás halasztását."

Patrícia pár nap múlva visszatér Bora Borára, és tovább küzd kisfiáért.

Egyezségre jutottak Robin Williams örököseihttp://www.life.hu/csalad/20151006-egyezsegre-jutottak-robin-williams-orokosei.htmlRobin Williams felesége tavaly decemberben támadta meg a színész végrendeletét. A bíró elnapolta a tárgyalást, hogy Susan Williams és férje előző házasságából született gyerekei peren kívül megegyezhessenek. Család--Hada Renáta kisfia kimondta első szavát - El sem hinnéd, mi volt azhttp://www.life.hu/csalad/20151002-hada-renata-kisfia-kimondta-elso-szavat.htmlHada Renáta különleges nevű kisfia még csak öt hónapos, de a büszke anyuka bejelentette: kimondta első szavát. Ráadásul ez másfél hónappal ezelőtt történt. Család--Simogatással és dalokkal gyógyítják a babákathttp://www.life.hu/csalad/20151001-simogatassal-es-dalokkal-gyogyitjak-a-babakat.htmlKülönleges dalok csendülnek fel hetente többször a kecskeméti kórház koraszülőtt részlegén. Szabóné Csikai Ágnes a koraszülötteknek énekel, így gyógyítja őket. Család--Nem akarta, hogy elvegye a gyámhivatal a gyerekét, ezért kilökte az ablakonhttp://www.life.hu/csalad/20150930-kilokte-gyereket-az-ablakon-majd-utanaugrott-egy-no.htmlEgy tatabányai nő gyereke túl sokat hiányzott az óvodából, így a gyámhivatal védelembe vette. A nő félt, hogy elveszik kislányát, ezért kilökte második emeleti lakásuk ablakából, majd utána ugrott. Család--Sarka Kata bemutatta a család legújabb tagjáthttp://www.life.hu/csalad/20150923-sarka-kata-bemutatta-a-csalad-legujabb-tagjat.htmlEgy tündéri kiskutyával bűvült a Hajdú-család. Már nem csak a kis Hajdú Millát, de Hajdú Tarát is szeretgethetik. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huA gyerekek nagyon cikik tudnak lenni - Anyukák mesélték el történeteikethttp://www.life.hu/csalad/20150915-anyukak-tortenetei-gyerekek-cikisegeirol.htmlMinden szülő imádja a gyerekét a legrázósabb szituációkban is, de biztos, hogy az összes anyuka volt már olyan helyzetben, hogy vörösödött az arca porontya miatt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.