Borzalmas tragédia Borsodban: Halálra gázolta gyerekét az apa

gázolás halál Borsod tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A borsodi Forró településen történt a szinte felfoghatatlan tragédia. Egy apa véletlenül elgázolta saját gyerekét.

A forrói férfi nem vette észre, hogy másfél éves gyereke autója mögé ment, mikor ő beszállt, és tolatni kezdett. Az apa elgázolta a gyereket, és bár azonnal lefékezett, és segítséget hívott, a gyereket már nem tudták megmenteni.

Forrás: Thinkstock

Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba szállítás után életét vesztette.

Egy férj, több feleség, tucatnyi gyerek - Boldog élet poligám módrahttp://www.life.hu/csalad/20151006-fundamentalista-mormon-csaladokban-tobbnejuseg-mellett-gyerekneveles.htmlEgy apuka, négy anyuka, 16 gyerek - a Feleségtársak című, idehaza is futó amerikai reality-sorozatban egy poligámista család hétköznapjait kísérhetjük figyelemmel. Az igazat megvallva, a mormon Kody Brown terjedelmes famíliájának életét nézve bennünket általában egy jóadag döbbenet és hitetlenkedés fog el - valóban működőképes lehet a poligám családmodell? Ennek a kérdésnek jártunk utána a Life.hu szakértőjének segítségével. CsaládAFPA gyerekedért te is elindulnál - Szíriai menekült gyerekek megrázó fotóihttp://www.life.hu/csalad/20151007-sziriai-menekult-gyerekek-megrazo-fotoi.htmlMa a gyerekek számára az egyik legveszélyesebb hely a világon Szíria. 5,6 millió szír gyermeket érint az a katonai konfliktus, amely közel 5 éve tart és formálja a családok és gyermekek mindennapjait. CsaládOrigoSarolta hercegnővel kivételezik a nagymama! Luxusajándékokat vesz neki!http://www.life.hu/csalad/20151007-sarolta-hercegnonek-vasarol-ajandekokat-a-nagymama-carole-middleton.htmlBennfentesek szerint Katalin hercegnő anyukájának, Carole Middletonnak a kis Sarolta a kedvenc unokája, és ezt rendszeresen ki is mutatja. Család--Majka a kisfiával és cuki kutyusokkal szelfizett - Ennivaló kép!http://www.life.hu/csalad/20151005-majka-es-kisfia-egyszeruen-tunemenyesek-az-enekes-legujabb-fotojan.htmlAz énekes legújabb Instagram fotóján tündéri kisfiával, Mariánnal és két kutyussal pózol a kamerának, mely mellé csak azt írta: "Kutyák, gyerek bekészítve.." CsaládOrigoMeglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től? http://www.life.hu/csalad/20151006-jennifer-garner-babat-var-exferjetol-ben-afflecktol.htmlElképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. Család--Gyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!http://www.life.hu/csalad/20151006-kim-kardashian-gyuloli-a-trehesseget-visszataszitonak-erzi-magat.htmlA celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.