Megható! Így öleli először savval leöntött apját a kisfiú

kisfiú család savtámadás ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves Andreas Christopheros rengeteg műtéten esett át, hogy helyreállítsák arcát. A férfi savtámadás áldozata volt, és attól félt, kisfia megijed tőle, ha meglátja. Ehelyett azonban teljesen más dolog történt. 

Andreast saját háza előtt öntötte le savval egy férfi. Sokáig életveszélyben volt, kórházban kezelték. Még felesége is kételkedett abban, hogy valaha felépül. Az orvosok sokat dolgoztak azon, hogy legalább az egyik szemére lásson. A férfinak lábadozásakor nagy félelme volt, hogy fia félni fog tőle, amikor azonban meglátta Andreast védőmaszk nélkül, a gyerek nem ijedt meg tőle, hanem magához ölelte. Ez óriási erőt ad az apának.

Forrás: NORTHFOTO

Támadóját elkapták, életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A tárgyaláson szívére tett kézzel kért elnézést Andreastól a férfi, akivel a támadás előtt soha nem találkozott.

"Sosem felejtem el a szörnyű napot. Épp karácsonyra készültünk a családdal. A feleségem Theo fiunkkal volt a ház emeletén. A házunk elé bekanyarodott egy piros furgon, épp olyan, mint az apámé. Azt hittem, karácsonyi csomagot hoz, kinyitottam az ajtót. Ott állt egy férfi, aki azt mondta, nesze, és leöntött savval. Iszonyatosan fájt, éreztem, hogy leolvad arcomról a bőr. Közel fél órát vártunk a mentőre. Sosem fogom megtudni, miért támadott meg a férfi, lehet, hogy összekevert valakivel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.