Berki Krisztián és kislánya az ágyból szurkoltak Pamelának

Hódi Pamela ágy televízió TV2 Mokka kislány Fem3Café reggeli Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kislányával, Natival figyelte, hogyan szerepel a tévében Pamela. 

Hódi Pamela reggel bevette az egész médiát. Először a TV2 Mokka adásában, majd egy életmód csatornán tűnt fel. Szerelme és kislánya pedig összebújva, ágyban reggelizve csekkolták anyut a tévében.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Nyílt levél egy apához, aki felvállalta, hogy meleghttp://www.life.hu/csalad/20151012-egy-lany-levele-a-meleg-apjahoz.htmlA társadalom nagy része a mai napig nem fogadja el a homoszexuálisok kapcsolatát, a téma tabunak számít. A családi elvárások hatására pedig sok meleg férfi nővel házasodik, családot alapít. Egyes adatok szerint ez a meleg férfiak legalább 80%-ára jellemző. Ezek a férfiak aztán tökéletes férjnek, édesapának tűnnek, egészen addig, amíg ki nem borul a bili, és saját döntésük, vagy egy lebukás miatt fel nem vállalják valódi szexuális hovatartozásut. CsaládThinkstockElső gyermekét várja Chrissy Teigen és John Legendhttp://www.life.hu/csalad/20151013-chrissy-teigen-modell-es-john-legend-zenesz-elso-gyermekuket-varjak.htmlA modell közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt: gyermeket vár zenész párjától, John Legendtől. Család--Nádai Anikó megható sorokkal ünnepelthttp://www.life.hu/csalad/20151012-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-meghato-sorokkal-unnepelte-hogy-kisfia-ket-honapos-lett.htmlAz RTL Klub sztárjának kisfia két hónapos lett, a büszke anyuka kiöntötte a szívét és közösségi oldalára vetette érzéseit.Család--Megható! Így öleli először savval leöntött apját a kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20151012-magahoz-oleli-savval-leontott-apjat-a-kisfiu.htmlA 30 éves Andreas Christopheros rengeteg műtéten esett át, hogy helyreállítsák arcát. A férfi savtámadás áldozata volt, és attól félt, kisfia megijed tőle, ha meglátja. Ehelyett azonban teljesen más dolog történt. CsaládThinkstock"A műtét előtt még simogatta a hasam, ő sem számított arra, hogy meg fog halni" - Igaz történethttp://www.life.hu/csalad/20151008-barbara-igaz-tortenete-27-hetes-kismama-maradt-egyedul-meghalt-a-parja.htmlBarbara 29 éves, és ha minden jól megy, a mai napon egy gyönyörű kislánynak fog életet adni. A babavárás csodálatos és örömteli pillanatát azonban egy tragédia árnyékolja be: Barbi 27 hetes terhes volt, amikor párja, a kislány apukája elhunyt. CsaládOrigoMár a babaszobát rendezgetik George Clooney-ék?http://www.life.hu/csalad/20151010-amal-clooney-es-george-clooney-mar-a-babaszobat-rendezgetik.htmlÚjabb hírek röppentek fel arról, hogy Amal Clooney várandós. Ezúttal az adott okot a találgatásra, hogy a sztárpár hatalmas felújításokba kezdett angliai birtokán, az átalakítás során pedig kiemelt figyelmet szentelnek egy hatalmas babaszoba kialakítására. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.