svéd királyi család kép trónörökös Madeleine hercegnő hivatalos fotó Nicolas herceg keresztelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négy hónapos svéd herceg végigsírdogálta élete első hivatalos megjelenését.

Megkeresztelték a gyönyörű Madeleine svéd hercegnő és bankár férje, Chris O'Neill második gyermekét, Nicolas Paul Gustaf herceget.

Forrás: AFP/Jonas Ekstromertt

A 4 hónappal ezelőtt született csöppség tulajdonképpen végigaludta a drottningholm-i palota kápolnájában tartott első hivatalos megjelenését, a keresztvizet azonban a róla készült képek szerint már kevésbé tűrte jól. A kis Nicolas, aki a sorban hatodik örököse a svéd trónnak, a második gyermeke Madeleine hercegnőnek: kislánya, Leonore Lilian Maria tavaly februárban született meg.

Úgy tűnik, már minden rendben Katalin hercegné és Vilmos herceg közötthttp://www.life.hu/intim/20151010-katalin-hercegne-es-vilmos-kozott-mar-minden-rendben.htmlAz utóbbi időben számos híresztelés kapott szárnyra arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg között nincs minden teljesen rendben. Most azonban rácáfoltak ezekre a pletykákra. Intim--Nyílt levél egy apához, aki felvállalta, hogy meleghttp://www.life.hu/csalad/20151012-egy-lany-levele-a-meleg-apjahoz.htmlA társadalom nagy része a mai napig nem fogadja el a homoszexuálisok kapcsolatát, a téma tabunak számít. A családi elvárások hatására pedig sok meleg férfi nővel házasodik, családot alapít. Egyes adatok szerint ez a meleg férfiak legalább 80%-ára jellemző. Ezek a férfiak aztán tökéletes férjnek, édesapának tűnnek, egészen addig, amíg ki nem borul a bili, és saját döntésük, vagy egy lebukás miatt fel nem vállalják valódi szexuális hovatartozásut. CsaládThinkstockPenélope Cruz szettjét Katalin hercegné is megirigyelné – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151009-heti-stilusmutra-szerepel-benne-penelope-cruz-palvin-barbara-es-david-beckham.htmlElképesztő bakikat, villantásokat és csodálatos szetteket is tartogatott nekünk ez a hét. Az elmúlt napok nagy mentése Cate Blanchetté, a legkülönlegesebb ruha Penélope Cruzé, aki Katalin hercegnétől lesett el divattippeket. A mi büszkeségünk, Palvin Barbi azonban így is mindenkit lekörözött. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! TrendAFPMegható vallomás: "Diana fantasztikus nagymama lett volna"http://www.life.hu/csalad/20151013-julia-samuel-szerint-diana-fantasztikus-nagymama-lett-volna.htmlCsodálatos nagymama lett volna Diana hercegnő az egyik közeli barátnője, György herceg keresztanyja szerint. Család--Harry herceg szerelmi életébe is beleszól az überféltékeny Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/intim/20151002-katalin-hercegne-feltekeny-vilmos-herceg-exbaratnojere-ezert-beleszol-harry-herceg-szerelmi-eletebe.htmlKatalin hercegné mindent elkövet, hogy feledtesse férjével, Vilmos herceggel egykori szerelmét, Isabella Calthorpe-ot. Intim--Nádai Anikó megható sorokkal ünnepelthttp://www.life.hu/csalad/20151012-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-meghato-sorokkal-unnepelte-hogy-kisfia-ket-honapos-lett.htmlAz RTL Klub sztárjának kisfia két hónapos lett, a büszke anyuka kiöntötte a szívét és közösségi oldalára vetette érzéseit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.