Vin Diesel így babusgatja kislányát

Forrás: Facebook/Vin Diesel -
fotó Paul Walker kislány Vin Diesel cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbűvölő fotót tett közzé a hivatalos rajongói oldalán a világhírű színész. Vin Diesel a kislányával, Pauline-nal cukiskodik. 

A csemete még márciusban látta meg a napvilágot, de már számtalan képet láthattunk róla a híresség közösségi oldalain. A kislány a felvétel láttán örökölte szülei szépségét, és biztosak vagyunk benne, hogy később többször is láthatjuk majd őt a mozivásznon.

Vin Diesel, és kislánya Forrás: Facebook/Vin Diesel

A büszke apuka anno azért választotta ezt a különleges nevet, mert így szeretett volna emlékezni elhunyt barátjára, Paul Walkerre.

Nyílt levél egy apához, aki felvállalta, hogy meleghttp://www.life.hu/csalad/20151012-egy-lany-levele-a-meleg-apjahoz.htmlA társadalom nagy része a mai napig nem fogadja el a homoszexuálisok kapcsolatát, a téma tabunak számít. A családi elvárások hatására pedig sok meleg férfi nővel házasodik, családot alapít. Egyes adatok szerint ez a meleg férfiak legalább 80%-ára jellemző. Ezek a férfiak aztán tökéletes férjnek, édesapának tűnnek, egészen addig, amíg ki nem borul a bili, és saját döntésük, vagy egy lebukás miatt fel nem vállalják valódi szexuális hovatartozásut. CsaládThinkstockMeleg párnak szült gyermeket a béranya – Most vissza akarja szerezni a kislánythttp://www.life.hu/csalad/20151013-meleg-parnak-szult-gyereket-egy-beranya-most-vissza-akarja-szerezni-a-kislanyt.htmlPatidta Kusongsaang korábban 35 ezer eurónak megfelelő összegért vállalta, hogy világra hozza Gordon Lake és férje közös gyermekét. Most azonban meggondolta magát. Család--Berki Krisztián és kislánya az ágyból szurkoltak Pamelánakhttp://www.life.hu/csalad/20151013-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-natasa-osszebujva-egyutt-reggelizve-a-teveben-neztek-hodi.htmlBerki Krisztián kislányával, Natival figyelte, hogyan szerepel a tévében Pamela. Család--Íme, a kis Nicolas herceg első képeihttp://www.life.hu/csalad/20151013-madeleine-hercegno-gyermeket-nicolas-herceget-megkereszteltek-ime-az-elso-hivatalos-kepek.htmlA négy hónapos svéd herceg végigsírdogálta élete első hivatalos megjelenését. Család--Nádai Anikó megható sorokkal ünnepelthttp://www.life.hu/csalad/20151012-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-meghato-sorokkal-unnepelte-hogy-kisfia-ket-honapos-lett.htmlAz RTL Klub sztárjának kisfia két hónapos lett, a büszke anyuka kiöntötte a szívét és közösségi oldalára vetette érzéseit.Család--Gwyneth Paltrow és lánya, mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20151012-gwyneth-paltrow-es-kislanya-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlA gyönyörű hollywoodi színésznő nem sűrűn mutatja meg a családját a nyilvánosságnak, de most egy különleges alkalom miatt kivételt tett. A 12 éves Apple Martin tiszta anyukája. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.