Elfogták a csecsemőgyilkos anyát, aki szeméttárolóba tette babája holttestét

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság csecsemő anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták a rendőrök azt a budapesti nőt és férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 2014 októberében megölték a nő egészségesen született csecsemőjét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a 32 éves nőt és 33 éves volt élettársát péntek délután Budapesten fogták el, gyanúsítottként hallgatták ki őket és őrizetbe vették - tájékoztat az MTI információ szerint az Origo.

Képünk Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrök indítványozni fogják előzetes letartóztatásukat. A BRFK tájékoztatása szerint a halott csecsemőt 2014. október 27-én reggel a XVIII. kerületi Szövet utca

egyik házának szeméttárolójában találták meg.

A helyszíni szemle és az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint a csecsemő élve született, feltehetően egészségesen. Halála a születést követő rövid időn belül, idegenkezűség által következett be.

A BRFK tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.