Drew Barrymore őszinte vallomása a férjéről: "Nem volt szerelem első látásra"

Forrás: AFP/Robyn Beck -
házasság interjú őszinteség szerelem Drew Barrymore kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore bevallotta, hogy a tökéletes tündérmesének tűnő házassága egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt sokan gondolták.

A 40 éves, még mindig csodásan kinéző színésznő egy interjúban mesélt arról, hogy eleinte észre sem vették egymást jelenlegi férjével, Will Kopelmannal.

Drew Barrymore és férje, Will Kopelman Forrás: AFP/Robyn Beck

Amint elindult közöttük a kémia, a párnak egy újabb akadállyal kezdett megküzdenie: mivel mindketten erős személyiségek, komoly kompromisszumokat kellett hozniuk a harmonikus kapcsolat érdekében. Drew azt is elárulta: két gyermekének apjában azt szereti legjobban, hogy teljesen más személlyé formálta őt. Korábbi kapcsolatai során sosem érezte azt, hogy valakihez igazán tartozott volna.

Az interjúból az is kiderült, hogy a színésznő a férjétől kapott szerelmesleveleiből egy könyvet akar összeállítani a gyermekei számára, az intim részleteket azonban ki fogja hagyni belőle.

Francia dívaként élvezte nyaralását Drew Barrymorehttp://www.life.hu/trend/20150905-drew-barrymore-bikinialakot-villantott-nyaralasa-kozben-franciaorszagban.htmlA kétgyerekes színésznő hanyagolta a bikinit a tengerparton, helyette trendi egyberészes fürdőruhában vakációzott.Trend--Drew Barrymore egy hatalmas erszényes kengurunak érzi magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-drew-barrymore-egy-hatalmas-erszenyes-kengurunak-erzi-magat-a-terhesseg-utani-pluszkilok-miatt.htmlA színésznő őszintén és humorral beszélt a terhessége után rajta maradt fölöslegről.Ez Zsír!--Drew Barrymore 40 éves, de jól áll neki a természetesség!http://www.life.hu/trend/20150316-drew-barrymore-szineszno-40-eves-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlRemekül néz ki Drew Barrymore smink nélkül - jól áll neki az anyaság!TrendOrigoAlig ismerte elhunyt féltestvérét Drew - Nem gyászol a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20140801-drew-barrymore-elhunyt-feltestveret-jessicat-alig-ismerte.htmlJúlius 30-án, egy nappal a 48. születésnapja előtt, találták holtan autójában Drew Barrymore féltestvérét, Jessicát. A hatóságok először öngyilkosságra gyanakodtak, de azóta az is felmerült, hogy alkohol- és drogtúladagolásban halt meg az asszony. TV + Sztárok--Barnára váltott Drew Barrymorehttp://www.life.hu/trend/20140916-drew-barrymore-barna-hajszinre-valtott.htmlA kétgyermekes színésznő mindenkit megdöbbentett új külsejével. Nektek hogy tetszik?Trend--Cameron Diaz vigyáz majd Drew Barrymore gyerekeirehttp://www.life.hu/csalad/20140429-cameron-diaz-szivesen-vigyazna-drew-barrymore-gyerekeire.htmlA szőke színésznő felajánlotta, szívesen bébiszitterkedne kolléganőjének, amíg ő férjével, Will Kopelmannel romantikázik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.