Galambos Lajos börtön család gyanú Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy hónapja van előzetes letartóztatásban Lajcsi, akit csak gyerekei látogathatnának meg – Galambos Boglárka ezt azonban nem engedi.

Nagyon nehéz helyzetben van Lajcsi felesége, akinek a zenész testvére, Galambos István lett a támasza. De hiába minden segítség, sokszor sírnak otthon a gyerekekkel Lajcsi miatt, akit közel egy hónapja nem engednek ki az előzetesből. Egy hónapja családját sem látta a zenész.

Forrás: RTL Klub

Lajcsinak hivatalos kapcsolattartói ugyanis a gyermekei, felesége azonban nem akarja, hogy a gyerekek így lássák apjukat, ezért nem engedi be őket a börtönbe. Mivel korábban Galambos Boglárka is gyanúba keveredett, ő sem látogathatja férjét, de a testvére sem mehetett be hozzá – velük csak telefonon tud beszélni limitált ideig, személyesen csak az ügyvédje látogatja.

Lagzi Lajcsi: „Én a szerencse fia vagyok, meg a szerencse áldozata is”

Az áramlopás gyanúja miatt előállított Lajcsi korábban Szily Nórának vallott az életéről, sikereiről, szerencséjéről. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Megmutatta smink nélküli arcát a 20 éves lány - Válaszul csúnyán megaláztákhttp://www.life.hu/trend/20151021-ashley-vanpevenage-20-eves-lany-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-es-csunyan-megalaztak.htmlBántó kommentek ezreit kapta az a bátor lány, aki az arcfestés erejét akarta bizonyítani egy előtte-utána fotóval. TrendOrigoElképesztően nézett ki Katalin hercegné élete első állami bankettjénhttp://www.life.hu/trend/20151021-katalin-hercegne-pirosban-es-erzsebet-kiralyno-tiarajaban-jelent-meg-elete-elso-allami-bankettjen.htmlCambridge hercegnéje férjét, Vilmos herceget kísérte el a kínai elnök és felesége tiszteletére adott ünnepségen. Nézd meg, milyen gyönyörű volt! Trend--Félmillió követő és egy pasi – Egyre sikeresebb és boldogabb a Down-szindrómás modell!http://www.life.hu/trend/20151021-madeline-stuart-down-szindromas-modell-egyre-hiresebb-es-pasija-is-van.htmlMadeline Stuart már eddig is elképesztő dolgokat vitt véghez, de úgy látszik, a sikerszériának még nincs is vége. Trend--Mivel lepsz meg még bennünket, Kim? 35 éves lett a leghíresebb Kardashian http://www.life.hu/trend/20151019-kim-kardashian-35-eves-lett-szexi-kepeken-a-celebno.htmlA szülinapos világsztárokat mi is igyekszünk méltóképpen ünnepelni: rendre bemutatjuk legszebb vörös szőnyeges szettjeiket, imádnivaló stílusukat, legjobb filmjeiket... Kim Kardashian azonban más, hiszen ő nem Oscar-díjas filmsztár vagy Grammy-díjas énekes, hanem celeb, méghozzá a javából. Így az életútja vagy legszebb vörös szőnyeges kreációi helyett most felidéznénk azt a 100 10 fotót, amelyekkel elérte, hogy ő legyen a legtökéletesebb celeb Paris Hilton óta. Trend--Milyen parfüm illik hozzád? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20151018-milyen-parfum-illik-hozzad-parfumkorkep.htmlGyakran irigyled azokat, akiket már a parfümjük alapján meg lehet ismerni? Alig várod, hogy rátalálj AZ illatodra, ám ez évek óta nem sikerül? Íme, egy kis segítség: most eláruljuk, milyen parfümök között kellene keresgélned. TrendThinkstockKulcsár Edina hajcsavarokkal és smink nélkül hódít Velencénhttp://www.life.hu/trend/20151019-kulcsar-edina-smink-nelkul-is-elbuvoli-a-rajongokat-egyenesen-velencebol.htmlA világ második legszebb lányának választott modell a közösségi oldalán bizonyította, hogy smink nélkül és hajcsavarokkal is fantasztikusan néz ki. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.