Beyoncé apukája szerint lánya nem annyi idős, mint amennyinek mi hisszük

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
életkor Születés Usher dátum interjú idős Beyoncé showműsor hazugság Pink Mathew Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő papája, Mathew Knowles egyetlen mondattal felrobbantotta az internetet, amikor egy nemrég adott interjújában elkotyogta, valójában hány éves a lánya.

Hány éves Beyoncé? A Wikipedia és más egyéb források szerint a világ egyik legsikeresebb énekesnője 1981. szeptember 4-én született, tehát idén töltötte a 34-et. Beyoncé apukája azonban egészen mást mond.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A popdíva édesapja, Mathew Knowles a The Breakfast Show showműsorában ejtett el egy fél mondatot arról, valójában hány éves is lehet idősebbik lánya, amikor arról esett szó, hány tehetséges előadóművész élt Atlantában a kilencvenes évek közepén.

Akkor most következzen egy kis matematika: Pink 1979. szeptember 8-án született, tehát 36 éves. Usher 1978-as születésű, tehát 37 éves. Akkor most hány éves is Beyoncé?

A popdíva egyébként egyelőre nem kommentálta édesapja kijelentését, azt azonban leszögeznénk: Beyoncé és Mathew Knowles egy ideje elhidegültek egymástól, olyannyira, hogy az énekesnő nem is vett részt a papa 2 évvel ezelőtti esküvőjén. A The BreakFast Show alatt azonban tagadta, hogy valóban megromlott a viszonya lányával. És különben is, tudjuk, hogy az apukák nehezen jegyeznek meg dátumokat...

Kiszabadult Oscar Pistorius - Luxusvillában tölti ötéves házi őrizetéthttp://www.life.hu/news/20151020-egy-nappal-elobb-kiengedtek-oscar-pistoriust.htmlA tervezettnél egy nappal korábban, az éj leple alatt engedték ki a börtönből Oscar Pistoriust, aki nagybátjya luxusvillájában kezdte meg öt évig tartó házi őrizetét. News--Elképesztő! Beyoncé még sosem villantott ekkoráthttp://www.life.hu/intim/20151021-beyonce-hatalmas-melleket-villantott.htmlA formás popójáról ismert énekesnő ezúttal hatalmas kebleket villantott. Ruhája szinte csak mellbimbóit takarta - azokat is alig. Intim--Szakadékba zuhant és szörnyethalt a 26 éves szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151020-ena-kadic-volt-osztrak-szepsegkiralyno-futas-kozben-egy-szakadekba-zuhant-es-szornyethalt.htmlA 26 éves korábbi Miss Austria, Ena Kadic eddig tisztázatlan körülmények között egy szakadékba zuhant, és kórházba szállítása után meghalt. News--Ennyit változott két év alatt Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20151002-beyonce-enekesno-2-ev-alatt-ennyit-valtozott.htmlA smink? Vagy a fények? Az előnytelen szög? Fogalmunk sincs, mi okozhatja, de tény: Beyoncé felismerhetetlen lett az alábbi képen. TrendOrigoMivel lepsz meg még bennünket, Kim? 35 éves lett a leghíresebb Kardashian http://www.life.hu/trend/20151019-kim-kardashian-35-eves-lett-szexi-kepeken-a-celebno.htmlA szülinapos világsztárokat mi is igyekszünk méltóképpen ünnepelni: rendre bemutatjuk legszebb vörös szőnyeges szettjeiket, imádnivaló stílusukat, legjobb filmjeiket... Kim Kardashian azonban más, hiszen ő nem Oscar-díjas filmsztár vagy Grammy-díjas énekes, hanem celeb, méghozzá a javából. Így az életútja vagy legszebb vörös szőnyeges kreációi helyett most felidéznénk azt a 100 10 fotót, amelyekkel elérte, hogy ő legyen a legtökéletesebb celeb Paris Hilton óta. Trend--Neccharisnyában és mély dekoltázzsal hódított Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20150907-beyonce-necc-harisnyaban-es-dekoltazzsal-hodit-a-szinpadon.htmlLegyen szó vörös szőnyeges eseményről, vagy fellépésről, az énekesnő mindig a legdögösebb ruhákat választja ki magának, és ez ezúttal sem történt másként.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.