Kiköpött apja Heath Ledger 10 éves lánya

Forrás: Northfoto, AFP -
hasonlóság lány Heath Ledger Michelle Williams édesapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matilda napról napra egyre jobban hasonlít a tragikusan elhunyt színészre.

A Life.hu már korábban is megmutatta, milyen sokat nőtt Hetah Ledger és Michelle Williams közös lánya, Matilda. A kislányt, aki a napokban ünnepelte 10. születésnapját, nemrég édesanyjával kapták lencsevégre New York utcáin sétálva – a képekért kattints ide!

Forrás: Northfoto, AFP

Egyre jobban látszik, kire ütött Matilda: arcvonásai alapján tiszta apukája a sztárcsemete.

Kiköpött Cserpes Laura Berkiék új bébiszitterehttp://www.life.hu/sztarok/20150815-berki-krisztian-kislanyanak-uj-bebiszittere-nagyon-hasonlit-cserpes-laurara.htmlBen Affleck óta jól tudjuk, milyen kapósak a csinos bébiszitterek...Berki Krisztián kitett magáért a bébiszitter kiválasztásakor: a fiatal lány egy az egyben úgy néz ki, mint Cserpes Laura. TV + Sztárok--Most bárki megnézheti, hogyan halt meg Heath Ledger http://www.life.hu/kult/20151007-heath-ledger-szinesz-halalarol-filmet-keszitettek.htmlA 2008. január 22-én véletlen gyógyszertúladagolásban elhunyt színész halála előtti óráiról készült dokumentumfilm. KultOrigoTe is ennyire hasonlítasz a kutyusodra?http://www.life.hu/csalad/20150830-gazdik-es-kutyusok-hasonlitanak-egymasra-ines-opifanti-fotos-kepein.htmlMindig tudtuk, hogy a kutyusok és a gazdik egy idő után egyre jobban hasonlítanak egymásra - erre most itt egy újabb bizonyíték!Család--Megmutatták Heath Ledger Jokerként írt naplójáthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-heath-ledger-ongyilkos-lett-elokerult-a-jokerkent-irt-naploja.htmlElképesztő információk kerültek napvilágra a napokban, amikor is előkerült a tragikus hirtelenséggel elhunyt világhírű színész naplója.TV + SztárokOrigoEz a brazil lány hasonlít a legjobban Megan Foxrahttp://www.life.hu/news/20150911-megan-fox-dublore-is-lehetne-egy-huszonegy-eves-brazil-lany.htmlClaudia Alende képeit nézegetve nem hittünk a szemünknek. A lány akár be is ugorhatna a hollywoodi színésznő dublőrének!NewsOrigoVilmos herceg: "A célom, hogy édesanyámra hasonlítsak" http://www.life.hu/csalad/20151020-vilmos-herceg-meghato-beszedben-emlekezett-meg-elhunyt-edesanyja-tetteirol.htmlMegható beszédet mondott a Child Bereavement UK nevű szervezet eseményén Katalin hercegnő férje. Vilmos érzelmes beszéde többeknek is könnyet csalt a szemébe. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.