Détár Enikő Hungary's Got Talent kudarc Rékasi Eszter család anya tanulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő elárulta, Rékasi Károllyal nem akartak beleavatkozni lányuk döntésébe, aki nemrég a Hungary's Got Talentben próbálta ki magát. Szerinte a kudarc, amit most Gigi átélt, egyszer a hasznára válik majd. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Rékasi Esztert négy nemmel ejtette ki a zsűri a Hungary's Got Talent válogatójáról. Détár Enikő most elárulta, Gigi döntése volt a szereplés, Rékasi Károly és ő pedig nem akartak beleszólni a dologba.

Forrás: MTI

"Ez az ő döntése volt, mi ezt tiszteletben tartottuk, nem akartunk beleavatkozni az apjával. Azt gondolom, megfizette a tanulópénzt, és a kudarc, amit most átélt, előbb-utóbb a hasznára válik, és az épülésére szolgál majd" – mondta Détár Enikő, azt is hozzátette, Gigi Károly és az ő szerencsés keveréke, ennek összes nehézségével verve és megáldva. "Kitartó, érzékeny, profi táncos" – tette hozzá.

George Clooney-ék örökbe fogadtak - Új taggal bővült a családhttp://www.life.hu/csalad/20151029-george-clooney-es-amal-clooney-egy-kutyat-fogadtak-orokbe.htmlHónapok óta arról szólnak a találgatások, vajon mikor esik teherbe Amal Clooney. Most úgy tűnik, új taggal bővül a családjuk: a várva várt baba helyett azonban egy kutyus érkezett Clooney-ékhoz. Család--Rubint Réka: "Titkon reméltem, hogy egykor Lara veszi át a stafétát"http://www.life.hu/csalad/20151024-rubint-reka-titkon-remelte-hogy-majd-lanya-schobert-lara-veszi-at-az-alakreform-stafetat.htmlNagyon büszke lányára Rubint Réka, aki azt is tudja, hogy egy jó anyának hagynia kell, hogy gyermeke kövesse álmait, és azzal foglalkozzon, amivel szeretne - még akkor is, ha a szülőknek mások voltak a terveik. Család--Hajdú Péter: "Nem vagyok oda az ötletért, hogy tovább bővüljön a család"http://www.life.hu/csalad/20151015-hajdu-peter-nem-szeretne-harmadik-gyereket.htmlMeglepő kijelentést tett Hajdú Péter, aki a Story magazinban árulta el: felesége, Sarka Kata szeretné, ha egy harmadik gyerekkel bővülne a család, ő és csemetéik viszont nem rajonganak az ötletért. CsaládOrigoMegható vallomás: "Diana fantasztikus nagymama lett volna"http://www.life.hu/csalad/20151013-julia-samuel-szerint-diana-fantasztikus-nagymama-lett-volna.htmlCsodálatos nagymama lett volna Diana hercegnő az egyik közeli barátnője, György herceg keresztanyja szerint. Család--Vastag Tamás elárulta, mi kell neki a boldogsághozhttp://www.life.hu/csalad/20151005-vastag-tamas-szuretelt-a-szuleivel-balatonalmadin.htmlIdilli napot töltött családjával Vastag Tamás, a fiatal énekes szerint pedig a közös szüretnél és a Balaton közelségénél nem is kell több a boldogsághoz.Család--Csajos kiruccanást tartott kislányával Hódi Pamela - Imádnivaló fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150928-hodi-pamela-es-berki-natasa-zselyke-csajos-kiruccanast-tartottak-este.htmlEgy kis csajos kiruccanásra minden nőnek szüksége van, Hódi Pamela pedig ezúttal nem a barátnőivel, hanem tündéri kislányával vette nyakába a várost. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.