16 millió rajongója van az Escobarnak öltöztetett kisgyereknek

Forrás: Facebook / Break -
drogbáró Halloween gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Halloween legtündéribb jelmeze azé a kisfiúé, akit anyukája a híres-hírhedt drogbárónak, Escobarnak öltöztetett.

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy felrobbantotta az internetet az a néhány másodperces Facebook-videó, amit a kisfiú édesanyja tett közzé. A videót ez idáig több, mint 16 millióan nézték meg. A siker valószínűleg annak is köszönhető, hogy az idei őszi szezon legjobb sorozataként tartják számon a Netflixes Narcos című sorozatot, ami Pablo Escobar életéről szól.

Forrás: Facebook / Break

Sugárzóan szép kismama Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20151031-sugarzoan-szep-kismama-csobot-adel.htmlCsobot Adél majd' kicsattan a boldogságtól, ezt le sem tagadhatná. Család--Micsoda zsúr! Így ünnepelte születésnapját Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151031-igy-unnepelte-szuletesnapjat-berki-natasa-zselyke.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szuper szülinapi bulival lepték meg tündéri kislányukat, Natasa Zselykét. CsaládOrigoKiderült: karácsonykor van a legnagyobb esélye a teherbeesésnekhttp://www.life.hu/csalad/20151031-kiderult-hog-ykaracsonykor-van-a-legnagyobb-eselye-a-teherbeesesnek.htmlDecemberi fogantatás esetén nagyobb a siker esélye – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a szeptemberi szülések gyakoriságának evolúciós oka lehet.CsaládThinkstockSarka Kata nem tudja, mit csináljon a gyerekeivel http://www.life.hu/csalad/20151030-sarka-kata-nem-tudja-lefoglalni-a-gyerekeit-segitseget-kert-a-rajongoktol.htmlLassan vége az őszi szünetnek, azonban a jelek szerint a csinos műsorvezető már minden szórakozási lehetőséget kitalált, hogy lefoglalja csemetéit. CsaládOrigoKiköpött apja Heath Ledger 10 éves lányahttp://www.life.hu/csalad/20151029-heath-ledger-elhunyt-szinesz-lanya-matilda-egyre-jobban-hasonlit-apukajara.htmlMatilda napról napra egyre jobban hasonlít a tragikusan elhunyt színészre. CsaládNorthfotoDétár Enikő: "Gigi megfizette a tanulópénzt"http://www.life.hu/csalad/20151030-detar-eniko-lanya-rekasi-eszter-kieseserol-beszelt.htmlA gyönyörű színésznő elárulta, Rékasi Károllyal nem akartak beleavatkozni lányuk döntésébe, aki nemrég a Hungary's Got Talentben próbálta ki magát. Szerinte a kudarc, amit most Gigi átélt, egyszer a hasznára válik majd. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.