Liptai Claudia összeköltözött szerelmével

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
TV2 műsorvezető Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hónapok óta nagy a szerelem Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám cukrász között. Úgy tudni, a férfi már oda is költözött a csinos műsorvezetőnőhöz.

Az utcában állítólag nem nehéz észrevenni a tényt: Pataki Ádám beköltözött Liptai Claudia otthonába - a szomszédok szerint a férfi hatalmas autója a fél utcát elfoglalja. Claudia a Borsnak megerősítette a tényt:

Valóban együtt élünk Ádámmal, és nagyon boldogok va­gyunk

– mondta derűsen a TV2 sztárja. A 35 éves, kétgyermekes apuka május végén találkozott először a műsorvezetővel, de kapcsolatukat a nyár közepéig sikerült titokban tartani, akkor derült ki a nyilvánosság számára, hogy a közös szakmai érdeklődésen, a cukrászaton kívül, más is összeköti őket.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

A pár egy cukrásztanfolyam keretében ismerkedett meg egymással, Claudia Patakiéknál tanulta ki a híres mesterséget. A férfi a találkozásukkor ugyan házas volt, és feleségével együtt nevelték két közös gyermeküket, amikor randira hívta Claudiát, azonnal elköltözött otthonról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.