Sugárzóan szép kismama Csobot Adél

Forrás: Facebook/ Csobot Adél -
Csobot Adél terhesség várandós kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél majd' kicsattan a boldogságtól, ezt le sem tagadhatná.

Istenes Bence és Csobot Adél első közös gyereküket várják. Az örömhírt Istenes Bence közösségi oldalán, egy élő videoközvetítésben osztotta meg rajongóival, akik nagyon örültek a bejelentésnek, de akadtak olyanok is, akik nem túl kedves gondolataikat írták le.

Adél és Bence már régóta készültek a gyerekvállalásra, mindketten nagyon boldogok. Az énekesnő sugárzik, látszik rajta, hogy leírhatatlanul boldog.

Forrás: Facebook/ Csobot Adél
Ajjaj! Fény derült Michael Jackson nagy titkárahttp://www.life.hu/csalad/20151027-feny-derult-michael-jackson-nagy-titkara.htmlMi derülhet még ki az évekkel ezelőtt elhunyt poplegendáról, Michael Jacksonról? Sorra jelennek meg róla az újabbnál újabb hírek: múlt héten például az egyik gyerekével kapcsolatban robbant a bomba. Család--Ezért titkolták Oláh Gergőék a harmadik gyerek érkezéséthttp://www.life.hu/csalad/20151009-olah-gergoek-ezert-titkoltak-a-harmadik-gyerek-erkezeset.htmlOláh Gergőéknél november végén érkezik a harmadik gyerek. Gergő tündéri kislányával érkezett a Mokka stúdiójába, és arról beszélt, milyen érzés, hogy újra apai örömök elé néz. Család--Ezért nem házasodnak még össze Majkáékhttp://www.life.hu/csalad/20151025-majka-es-majoros-hajni-a-baba-miatt-nem-hazasodnak-meg-ossze.htmlMajka és Hajni már régóta szeretik egymást, és tervezgették az esküvőt is. Azonban a pár úgy döntött, mégis várnak még a nagy nappal. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoCarameléknél tervben van még egy babahttp://www.life.hu/csalad/20151015-caramelek-meg-egy-gyereket-terveznek.htmlHamarosan elkészül Caramelék új lakása, amit már nagyon várnak, mert hármasban nehezen férnek el a régiben. Caramel a Story magazinnak mesélt terveiről. CsaládOrigoEzért nem házasodnak még össze Majkáékhttp://www.life.hu/csalad/20151025-majka-es-majoros-hajni-a-baba-miatt-nem-hazasodnak-meg-ossze.htmlMajka és Hajni már régóta szeretik egymást, és tervezgették az esküvőt is. Azonban a pár úgy döntött, mégis várnak még a nagy nappal. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoDráma! Zámbó Jimmy üzent a fiának a túlvilágról?http://www.life.hu/csalad/20151009-zambo-jimmy-uzent-a-fianak-a-tulvilagrol.htmlZámbó Jimmy szellemét próbálta megidézni Hajdú Péter műsorában a legenda fia, Krisztián. Döbbenetes videó! CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.