Végre! Megmutatta kisfiát Nádai Anikó - Ezúttal teljes valójában

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
fotó kisbaba család Nádai Anikó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatszár első gyermeke még augusztusban látta meg a napvilágot, de fotót azóta nem kaphattunk róla. Anikó most a közösségi oldalán mutatta meg Patrikot. 

A kisfiú egészséges, és egyszerűen zabálnivaló. Több kommentelő is megjegyezte, hogy már most nagyon hasonlít a Való Világ egykori játékosára. A büszke anyuka ennyit fűzött a kép mellé: "Tudom, sokat kellett várni...Íme, a kis csoda, aki szebbé varázsolja a napjainkat!"

Be kell vallanom, hogy féltem... Ezért sem mutattam meg sokáig a fiam!Az évek alatt rengeteg rosszindulatú emberrel tal...

Szerző: Nádai Anikó, 2015. november 6.

Anikó azt is elárulta: eddig azért nem mutatta meg kisfiát, mert félt. "Az évek alatt rengeteg rosszindulatú emberrel találkoztam. A negatív, sok esetben sértő kommenteket megtanultam helyén kezelni. De a családom mindig is a gyenge pontom volt. Szerencsére alaptalan volt ez a félelem... Köszönöm a sok kedves gratulációt" - írta közösségi oldalán a fiatal anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.