fashion week Hódi Pamela címlap TV2 Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha egy magazin címlapjáról lépett volna ki Berki Krisztián és családja, elég menő ízlésük van, és remekül összeöltöztek.

Hódi Pamela macis harisnyájáért egyenesen odavagyunk, nem csak mi, a képet kommentelők is. Krisztián pedig egyenesen úgy néz ki, mint egy hollywoodi szupersztár. A kis Natasa Zselyke pedig már csak hab a tortán a szülei mellett.

Forrás: Instagram/Hódi Pamela
Berki Krisztián olimpiai bajnokunk kislányával cukisokodotthttp://www.life.hu/csalad/20151107-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-haromszoros-vilagbajnok-hatszoros-europa-bajnok-tornasz-kislanyaval.html„Aki bújt, aki nem" – ezt a címet is adhatnánk a vicces képnek, ahol a lólengés specialista tornász újra gyermekké változott. Család--Egy gyermek nyughelyéről loptak játékokathttp://www.life.hu/csalad/20151106-egy-gyermek-nyughelyerol-loptak-jatekokat-tracy-bolton-hiaba-hagyta-gyermeke-sirjanal-a-mackokat.htmlTracy Bolton hiába hagyta gyermeke sírjánál a macikat és a szebbnél-szebb játékokat, szemfüles tolvajok úgy gondolták, ezeknek az élő gyerekeknél jobb helyük van. CsaládBerki Krisztián intim vallomása: "Fantasztikus érezni a bőrét, ahogy odabújik hozzám"http://www.life.hu/csalad/20151105-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-egyutt-ebredt-a-kislanyaval-es-cuki-apa-lanya-jelentet.htmlBerki Krisztián nagyon megindítóan nyilatkozott lányáról, sőt még legintimebb perceikbe is bepillantást engedett. CsaládOrigoBodnár Attila: „Nem hibáztam én sem, és a gyerek sem"http://www.life.hu/csalad/20151105-bodnar-attila-enekes-elmondta-a-velemenyet-fia-ifjabb-bodnar-attila-halalaval-kapcsolatban.htmlAz énekes nemrég vesztette el fiát, ám nem nehezetel rá amiért egy különös életet választott, aminek zsákutca lett a vége. Önmagát sem okolja fia haláláért. Család--Rúdtánctermben él a Hungary's Got Talent tehetségehttp://www.life.hu/csalad/20151029-molnar-nikolett-rudtanc-rudfitnesz-oktato-a-hungary-s-got-talent-tehetsege-lakasabol-tanctermet.htmlMolnár Nikolett rúdtánc-rúdfitnesz produkcióval lepte meg a zsűrit. A hölgyről kiderült, cuki öt éves kislánya is a sport szerelmese és egyáltalán nem bánja, hogy anyukájával egy rúdtáncteremben laknak.Család--Az interneten gyűjt pénzt a haldokló édesapa kisfia jövőjéhez http://www.life.hu/csalad/20151107-az-interneten-gyujt-penzt-a-haldoklo-edesapa-nathan-colman-kisfia-jovojehez.htmlNathan Colman nem volt mindig mintaapa, ám az évek során azzá vált. Ekkor megtudta, már csak másfél éve van hátra. Halála után ötéves kisfia egyedül marad, ezért a férfi interneten próbál pénzt gyűjteni számára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.