"Olykor nagyon furcsa volt anyu" - Gregor Bernadett az alkohol miatt elhunyt édesanyjáról

Forrás: Origo -
Gregor Bernadett tévé őszinteség alkoholizmus vallomás Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett az Összezárva Friderikusszal című műsorban őszintén beszélt arról, hogy milyen volt a kapcsolata a gyakran a pohár fenekére néző édesanyjával, mielőtt az meghalt.

A színésznő anyukája, Erzsébet asszony lánya és férje szeme láttára épült le az évek során alkoholizmusa miatt - írja a Blikk. Szenvedélybetegsége miatt az asszonyt férje is elhagyta, Berni ekkor még csak tízéves volt.

"Anyukám komoly alkoholproblémákkal küzdött, gyakorlatilag ez okozta a halálát. Emlékeim szerint egyetlenegyszer tette le a poharat, akkor, amikor a fiam született. Öt hónapig bírta, aztán újrakezdte" - avatta be a színésznő életének rejtett zugaiba a műsorvezetőt.

Gregor Bernadett Forrás: Origo

A 61 évesen elhunyt Erzsébet asszony nem akart elvonóra menni, hiába kérlelték. "Olykor nagyon furcsa volt anyu” - fogta rövidre a választ a színésznő arra a kérdésre, hogy miként viselkedett vele édesanyja, amikor éppen ittas volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.