Koszorúslánya váratlan szülése miatt szervezte át esküvőjét a menyasszony

Forrás: Talitha Rice Photography -
koraszülés esküvő koszorúslány fotós szülés átszervezés menyasszony kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa White éppen barátnője, Bernadette Behan menyegzőjének napján került kórházba a vártnál hamarabb érkezett kisbabája miatt. A menyasszony azonban tett róla, hogy Melissa is része legyen az esküvőjének – ahogyan ő is osztozni akart barátnője nagy pillanatán.

Melissa White a terhessége nyolcadik hónapjában járt, amikor a vártnál hamarabb megindult a szülése – éppen barátnője, Bernadette Beahan esküvőjének napján, amelyen koszorúslányként számított rá a menyasszony.

Forrás: Talitha Rice Photography

Lépésről lépésre: így készülj fel életed nagy napjára!

Az esküvőszervezés nem könnyű dolog, pláne, ha a menyasszony maga vállalkozik rá, méghozzá munka mellett. Íme, a Life.hu tippjei.
Világsztárok, amikor koszorúslánynak állnakhttp://www.life.hu/trend/20150727-vilagsztar-koszoruslanyok-ki-a-legszebb.htmlMit szólnál, ha a koszorúslányod Rihanna vagy Jessica Biel lenne, és jobban figyelnének rá, mint rád, a menyasszonyra? Vagy a barátság áll mindenek felett? A világsztárok is rajonganak a lagzikért, és egy számukra kedves személyért bármikor beállnak koszorúslánynak. Mutatjuk is, ők hogyan csinálják!TrendOrigoAz esküvői fotó, amely bizonyítja, hogy nem kell félned az esőtől a nagy naponhttp://www.life.hu/intim/20151110-esoben-keszult-eskuvoi-fotoert-rajong-az-internet.htmlJennifer és Nick csodálatos esküvői fényképe az egész internetet meghódította.IntimOrigoNapi cuki! Unokája kérésére lett koszorúslány a 89 éves nagyihttp://www.life.hu/csalad/20150806-koszoruslany-lett-a-89-eves-nagyi-unokaja-keresere.htmlChristine Quinn-nek nem kellett sokat gondolkodni rajta, hogy kiket kérjen fel koszorúslánynak. Ő azonnal a legjobb barátnőire gondolt – így került képbe a nagyi is.Család--Muri Enikő esküvői lázban éghttp://www.life.hu/intim/20151110-muri-eniko-az-xfaktor-enekesnoje-eskuvoi-lazban-eg-es-parjaval-otleteket-gyujtenek.htmlAz énekesnő szerelmével a hétvégén ötleteket gyűjtött élete nagy napjához egy esküvőkiállításon.IntimOrigoNe gyűlöltesd meg magad a koszorúslányokkal! Íme a legjobb tippek menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/trend/20150707-ne-gyuloltesd-meg-magad-a-koszoruslanyokkal-ime-a-legjobb-tippek-menyasszonyoknak.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat - a héten a tettre kész koszorúslányok kerülnek a fókuszba. Trend--Ennél meghatóbb esküvői fotót még nem láttál - Kicsordul a könnyed tőlehttp://www.life.hu/csalad/20151104-halott-kisfiuk-is-szerepel-az-eskuvoi-fotojukon-meghato-felvetel.htmlA házaspár fél évvel ezelőtt vesztette el a kisfiát, aki leukémiában szenvedett. Egy különleges fotós trükk segítségével a gyermek velük lehetett a nagy napon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.