Megdöbbentő! Vallási szektába járatták szülei Pásztor Annát

szekta lázadás nevelőapa serdülőkor vallás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő családi titokról rántotta le a leplet egy tévéműsorban Pásztor Anna. 

A népszerű énekesnő az Echo Tv-ben mesélt többek közt arról, hogy telt a gyermekkora, milyen volt a viszonya a szüleivel és mi vezetett hatalmas szabadságvágyához. Az Anna and the Barbies frontembere elárulta, nem annyira jött ki édesanyjával és nevelőapjával, ennek pedig egy vallás körüli vita volt az oka.

Forrás: TV2

"Megtértek egy ilyen újkeresztény szektába, és nagyon vehemensen csinálták ezt. És nekem serdülő tinédzserként kicsit gyors volt ez a tempó, bár istenhívő vagyok… Heti négy-ötször ott ültünk két-három órát, és én azért akkor tizenöt éves kamasz voltam, aki a Depeche Mode-ot és a The Cure-t szerette, rövid zöld hajam volt, és imádtam táncolni. Volt, hogy kicsit összezördültem a családdal, nem volt minden rendben" - mondta az énekesnő hozzátéve, hogy ez odáig vezetett, hogy a nevelőapja kiadta az útját, mondván, vagy elfogadja az ő rendszerüket, vagy ez itt nem fog működni. Mivel Annának azt sem engedték, hogy szerelmével találozgasson, az énekesnő egy fehér Ladával kereket oldott és édesapjához költözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.