Christina Aguilera: "Apám erőszakossága elől menekültem a zenébe"

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Christina Aguilera szülő erőszak családon belüli erőszak bántalmazás áldozat apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő is elszenvedte kislányként a családon belüli erőszakot: apja őt és az anyját is verte és lelkileg terrorizálta őket. Megdöbbentő vallomás következik.  

Nehéz gyermekkora volt Chrisitna Aguileranak, akit kislányként vert és lelkileg terrorizált édesapja. Épp azon a helyen szenvedett a legtöbbet, ahol biztonságban kellett volna éreznie magát. "Sosem felejtem el a történteket! Az erőszak az egész gyermekkoromat végigkísérte, épp ezért tartottam fontosnak, hogy olyan családot alapítsak, amelyben a gyermekeim biztonságban élhetnek" - mondta az OK! magazinnak az énekesnő, aki hozzátette, hogy a családon belüli erőszak témája sajnos még mindig tabunak számít.

Forrás: AFP/Angela Weiss

"Szégyellnivaló dolog, ami miatt megbélyegzik az embert. Pedig az áldozat tehet róla a legkevésbé. Mivel én is átéltem ezeket a szörnyűségeket, fontosnak tartom, hogy segítsek másokon. A gyógyulás első lépése pedig szerintem az, ha nyíltan beszélünk a dologról" - tette hozzá az énekesnő, aki már kislányként is a zenében találta meg a mentsvárát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.