Kamilla walesi hercegnő James Hewitt Károly herceg Diana hercegnő apasági vizsgálat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem ül a pletyka, miszerint Harry-nek nem Károly herceg a vérszerint apja, hanem Diana egykori szeretője, James Hewitt.

A hírek szerint Kamilla folyamatosan szembesíti is a dologgal. Egy Globe magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint ilyen, és ehhez hasonló mondatok hagyják el Károly feleségének a száját: „Szállj le a magas lóról – te nem is vagy igazi herceg! Te csak az anyád egyik félrelépésének eredménye vagy.”

Forrás: Northfoto / Forrás: AFP ,

Kamilla állítólag azt is régóta szorgalmazza, hogy végezzék el az apasági vizsgálatot, de hiába rágta ezzel férje fülét, a döntést végül maga Harry herceg hozta meg, aki a hírek szerint valóban aláveti magát a tesztnek.

Milliókért árulta egykori szeretője Diana hercegné szerelmes leveleit

Egy brit lap leplezte le a néhai hercegné volt szerelme, James Hewitt mesterkedését, aki titokban próbált meg pénzt csinálni Diana hozzá írt leveleiből. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Alkohol, drog és rock&roll - Ilyen az amis tinik züllésehttp://www.life.hu/csalad/20151117-amis-kozossegek-amis-fiatalok-elete-a-rumspringa-idoszakaban.htmlAz Egyesült Államok az egyik legmodernebb, leghaladóbb szellemű ország a világon. Innen nézve meglepő lehet, hogy pont a Szilícium-völgy hazájában telepedett az amisok furcsa, ultrakonzervatív, valahol a 17-18. században megragadt közössége. De vajon lehet-e boldog, teljes élete a szigorú szabályok között nevelkedő lázadó tiniknek? Úgy tűnik igen. Az amisok egy igen találó megoldást dolgoztak ki rebbelis fiataljaik lefegyverezésére. Család--"A kórház folyosóján, a 26. héten egyszer csak elfolyt a magzatvizem" - egy koraszülött baba történetehttp://www.life.hu/csalad/20151116-koraszulottek-vilagnapja-november-17-brigitta-tortenete.htmlTíz csecsemőből egy koraszülött Magyarországon. Ez a szám olyan magas, hogy nemcsak az európai átlagot haladja meg, de a hazai szakemberek is már népbetegségként emlegetik. A koraszülöttek világnapja alkalmából Bihari Brigittával, egy tündéri korafiúcska édesanyjával beszélgettünk. Család--Roberto konyhája: Körtés Charlotte-tortahttp://www.life.hu/csalad/20151116-rostas-robert-a-life-hu-sefje-kortes-charlotte-tortat-keszit.htmlAmint megláttam ezt a receptet. azonnal ihletet kaptam. Hogyan is lehet sajátom ez a recept? Baracklekvárral bolondítottam meg, és vaníliakivonattal ízesítettem, szeretgettem, majd dédelgettem, megsütöttem, és a végén jól megettem. Almával is elkészítheted, én már azzal is próbáltam! Család--Stohl Andrást hiányolja otthonról a kislánya - Túl sokat dolgozik a színész? http://www.life.hu/csalad/20151117-stohl-andras-kislanyanak-meselve-tanulja-a-jatekkeszitok-szoveget.htmlÖsszeköti a kellemest a hasznossal Stohl András. Esténként A Játékkészítő történetét meséli legkisebb lányának, miközben a címszreplő szövegét tanulja a darabban. CsaládOrigoCate Blanchett: „Nem vagyok tökéletes"http://www.life.hu/csalad/20151117-cate-blanchett-szineszno-a-csalad-es-a-karrier-osszeegyezteteserol-beszelt.htmlKözel 30 éve él boldog házasságban, négy gyermek büszke édesanyja, és olyan karrierút áll mögötte, amelyről a legtöbb színész csak álmodni mer - vajon mi Cate Blanchett titka?CsaládOrigoHoppá! Fizetést kapott Sarka Kata kislánya http://www.life.hu/csalad/20151117-sarka-kata-modell-es-hajdu-peter-musorvezeto-kislanya-fizetest-kapott.htmlHajdú Noémi édesanyja nyomdokaiba lépett és egy modellmunkával kereste meg első fizetését. A büszke anyuka azt is elárulta, mire költi Noncsi a megkeresett pénzt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.