Átadták az Anyák házát a Bethesda Gyermekkórházban

Forrás: Thinkstock -
betegség gyerekek Bethesda Gyermekkórház Anyák háza átadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anyák házának köszönhetően a szülőknek akkor sem kell távol lenniük gyermeküktől, amíg a picik tartós kórházi ápolásra szorulnak. A budapesti Bethesda Gyermekkórház erre szolgáló új szárnyát ma adták át. 

A ház kialakítására eddig 60 millió forintot fordítottak. A gyermekeiket a tartós kórházi kezelésre kísérők elszállásolására egy használaton kívüli épületet alakítottak át. A tíz helyiségből öt a szülők, öt pedig a kórház személyzete számára nyújt szálláslehetőséget.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az épület energetikai korszerűsítése a jövő évben fog megtörténni.

Dundika: "Ezt a terhességet sem viselem túl jól"http://www.life.hu/csalad/20151119-masodik-terhessege-is-megviseli-majka-feleseget-dundikat.htmlMásodik terhességét sem viseli túl jól Dundika, aki a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak mesélt a megpróbáltatásairól. Család--Lindsay Lohan élete legnehezebb időszakát éli: apja életéért imádkozikhttp://www.life.hu/csalad/20151119-lindsay-lohan-apja-szivinfarktust-kapott-a-szineszno-az-eleteert-imadkozik.htmlAnnak ellenére, hogy már számtalan elvonón és bírósági tárgyaláson van túl, Lindsay Lohan mégis most éli élete legnehezebb időszakát. Édesapját ugyanis szívinfarktussal szállították kórházba. Család--Újra önfeledten tud mosolyogni Michael Schumacher lánya, Gina - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-michael-schumacher-komaban-fekvo-forma1-pilota-lanya-ujra-tud-mosolyogni.htmlAnnak ellenére, hogy mindenki reménykedik a Forma 1-es pilóta felépülésében, lánya és felesége már elfogadták a szomorú helyzetet és igyekeznek folytatni mindennapjaikat. Család--George Clooney-ék örökbe fogadtak - Új taggal bővült a családhttp://www.life.hu/csalad/20151029-george-clooney-es-amal-clooney-egy-kutyat-fogadtak-orokbe.htmlHónapok óta arról szólnak a találgatások, vajon mikor esik teherbe Amal Clooney. Most úgy tűnik, új taggal bővül a családjuk: a várva várt baba helyett azonban egy kutyus érkezett Clooney-ékhoz. Család--Már nem hallgatnak a családon belüli erőszak áldozatai - Egyre több a feljelentéshttp://www.life.hu/csalad/20151026-egyre-tobb-a-feljelentes-a-csaladon-beluli-eroszak-miatt.htmlÉrzékelhetően több áldozat fordul a hatóságokhoz azóta, hogy a családon belüli erőszak önálló tényállássá vált - nyilatkozta a Magyar Hírlapban Galajda Ágnes, a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, a Bírónők Egyesületének elnöke. CsaládThinkstockKiderült, hogy becézi édesanyja Berki Natasa Zselykéthttp://www.life.hu/csalad/20151106-berki-natasa-zselyket-szerelemgolyonak-becezi-hodi-pamela.htmlNagyon tündéri becenevet talált kislányának Hódi Pamela - mindez egy általa közzétett fotóból derült ki. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.