Lindsay Lohan élete legnehezebb időszakát éli: apja életéért imádkozik

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc -
mentő Lindsay Lohan ima apa kórház beteg szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy már számtalan elvonón és bírósági tárgyaláson van túl, Lindsay Lohan mégis most éli élete legnehezebb időszakát. Édesapját ugyanis szívinfarktussal szállították kórházba. 

Édesapja életéért imádkozik a belhés színész-énekesnő. Az amerikai lapok információi szerint ugyanis Michael Lohant a napokban rohammentő szállította kórházba, miután szívinfarktust kapott.

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

Állapotáról egyelőre nem érkeztek hírek, annyit azonban tudni lehet, hogy a férfi abban a nevelőintézetben lett rosszul, ahol a második házasságából született fiai, Landon Major Lohan és Logan Major Lohan vannak elhelyezve. A kicsiket ugyanis elvették Lohantől és feleségétől, akik nagyobb figyelmet fordítottak a kokainozásra és az italozásra, mint saját gyrekeikre.

Elképesztő! Suri Cruise egyre jobban hasonlít Katie Holmesrahttp://www.life.hu/csalad/20151116-suri-criuse-egyre-jobban-hasonlit-anyjara-katie-holmes-ra.htmlAhogy nő, egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára Suri Cruise. Család--Christina Aguilera: "Apám erőszakossága elől menekültem a zenébe"http://www.life.hu/csalad/20151115-christina-aguilera-a-csaladon-beluli-eroszakrol-beszelt.htmlAz énekesnő is elszenvedte kislányként a családon belüli erőszakot: apja őt és az anyját is verte és lelkileg terrorizálta őket. Megdöbbentő vallomás következik. Család--Testvérviszály: Pippa Middleton nagyon megorrolt Katalin hercegnérehttp://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-huga-pippa-middleton-csunyan-osszevesztek.htmlCsúnya testvérháború keseríti meg a Middleton család mindennapjait: Pippa állítólag nagyon megorrolt nővérére, Katalin hercegnőre. A veszekedésben édesanyja is a hercegné húga mellé állt. Család--George Clooney-ék örökbe fogadtak - Új taggal bővült a családhttp://www.life.hu/csalad/20151029-george-clooney-es-amal-clooney-egy-kutyat-fogadtak-orokbe.htmlHónapok óta arról szólnak a találgatások, vajon mikor esik teherbe Amal Clooney. Most úgy tűnik, új taggal bővül a családjuk: a várva várt baba helyett azonban egy kutyus érkezett Clooney-ékhoz. Család--Majoros Hajnalka: "Egy darabig azt hittük, ikreink lesznek"http://www.life.hu/csalad/20151021-majoros-hajnalka-es-majka-egy-darabig-ikreket-vartak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: második gyermeküket várják Majkáék, és mára az is kiderült, hogy a csemete kisfiú lesz. Egy darabig azonban úgy tűnt, nem egyedül érkezik. CsaládOrigoMegdöbbentő! Vallási szektába járatták szülei Pásztor Annáthttp://www.life.hu/csalad/20151114-pasztor-annat-vallasi-szektaba-jaratta-anyja-es-neveloapja.htmlMegdöbbentő családi titokról rántotta le a leplet egy tévéműsorban Pásztor Anna. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.