Élete legnehezebb időszakáról vallott Ungár Anikó

gyász sírás fájdalom Ungár Anikó végső búcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja hunyt el Ungár Anikó édesanyja, a 104 éves Lilike néni. Az művésznőt az bántja legjobban, hogy nem vehetett végső búcsút személyesen.

„A fiam, Gábor mesélte el, mi és hogyan történt, mivel én külföldön voltam. Anyu egyik nap rosszul lett, nem érezte a lábát, így kórházba is vitték. Azonnal megműtötték, de nem segített rajta. Gábor mindvégig vele volt, az ő karjaiban aludt el az édesanyám” – mesélte Anikó elcsukló hangon a hot!-nak.

Forrás: Karizs Tamás

A híres bűvész nem tagadja: volt, amikor azt hitte, nem bírja tovább elviselni a lelki fájdalmat. „Rengeteget sírtam, aztán egy idő után rájöttem: ez nem hozza vissza őt. Legszívesebben egész nap a régi képeinket, emlékeinket nézném, de nem szabad összetörnöm, nekem még feladatom van itt! Ez az élet természetes velejárója” – mondta.

Baronits Gábor kezei között halt meg a nagymamája

Élete nehéz időszakán van túl a színész, ugyanis elvesztette szeretett nagymamáját, aki az ő kezei között halt meg. Mégis, ez az időszak hozta közelebb kedveséhez. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Liptai Claudiában ma is elevenen élnek a gyermekkor fájó emlékeihttp://www.life.hu/csalad/20151119-liptai-claudiaban-ma-is-elevenen-elnek-a-gyermekkor-fajo-emlekei.htmlA színésznőnek, aki soha nem titkolta, milyen mély nyomokat hagytak benne a kiskorában megélt traumák, mindig elszorul a szíve, amikor nehéz sorsú gyermeket lát.Család--Tatár Csilla: „Férjhez mentem!”http://www.life.hu/csalad/20151119-tatar-csilla-musorvezeto-ferjhez-ment.htmlA 32 éves műsorvezető kimondta a boldogító igent gyermeke apjának, Balázsnak. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huCharlie Sheen édesapja büszke a fiára a bátorságáérthttp://www.life.hu/csalad/20151119-charlie-sheen-edesapja-martin-sheen-buszke-fiara-a-batorsagaert.htmlElőször szólalt meg Martin Sheen fia nagy bejelentése után, amelyben a színész felvállalta: ő a HIV-pozitív hollywoodi sztár. Család--Lindsay Lohan élete legnehezebb időszakát éli: apja életéért imádkozikhttp://www.life.hu/csalad/20151119-lindsay-lohan-apja-szivinfarktust-kapott-a-szineszno-az-eleteert-imadkozik.htmlAnnak ellenére, hogy már számtalan elvonón és bírósági tárgyaláson van túl, Lindsay Lohan mégis most éli élete legnehezebb időszakát. Édesapját ugyanis szívinfarktussal szállították kórházba. Család--Ma van Mickey Egér szülinapja – süss neki sütit!http://www.life.hu/csalad/20151118-mickey-eger-rajzfilmfigura-szuletesnapjat-unneplejuk-suss-ez-alkalombol-egy-muffint.htmlBohókás sütirecepttel kedveskedünk nektek, amit virtuálisan Mickey-nek is felajánlhatsz, hiszen november 18-án ünnepli a 87. születésnapját. CsaládOrigoAlkohol, drog és rock & roll - Ilyen az amis tinik züllésehttp://www.life.hu/csalad/20151117-amis-kozossegek-amis-fiatalok-elete-a-rumspringa-idoszakaban.htmlAz Egyesült Államok az egyik legmodernebb, leghaladóbb szellemű ország a világon. Innen nézve meglepő lehet, hogy pont a Szilícium-völgy hazájában máig őrzi hagyományait az amisok furcsa, ultrakonzervatív, valahol a 17–18. században megragadt közössége. De vajon lehet-e boldog, teljes életük a szigorú szabályok között nevelkedő, lázadó tiniknek? Úgy tűnik, igen. Az amisok igen találó megoldást dolgoztak ki rebbelis fiataljaik leszerelésére. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.