Csobot Adél pocakja egyre gömbölyűbb - Tündéri felvétel!

has Csobot Adél pocak terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haspólóban lépett a Sztárban sztár színpadára vasárnap az egyik legvagányabb kismama, Csobot Adél, így a nézők is megcsodálhatták egyre jobban gömbölyödő pocakját. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: a Ganxsta Zolivá maszkírozott Pásztor Anna duettpartnereként lépett vasárnap színpadra Csobot Adél, aki Tunyogi Orsiként kápráztatta el a közönséget. A jelmez része volt egy piros crop top is, amely nem sokat bízott a képzeletre, és láttatni engedte Adél szépen gömbölyödő pocakját.

Végre szent a béke! Szőke Zoltán kibékült fiaivalhttp://www.life.hu/csalad/20151120-szoke-zoltan-kibekult-fiaival-akik-talalkoztak-uj-parjaval-is.htmlHosszú idő után újra szent a béke Szőke Zoltán és fiai között. A színész és felesége négy év után most adták be a hivatalos válási papírokat. CsaládRTLKLUBElképesztő! Suri Cruise egyre jobban hasonlít Katie Holmesrahttp://www.life.hu/csalad/20151116-suri-criuse-egyre-jobban-hasonlit-anyjara-katie-holmes-ra.htmlAhogy nő, egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára Suri Cruise. Család--Kiderült, hogy becézi édesanyja Berki Natasa Zselykéthttp://www.life.hu/csalad/20151106-berki-natasa-zselyket-szerelemgolyonak-becezi-hodi-pamela.htmlNagyon tündéri becenevet talált kislányának Hódi Pamela - mindez egy általa közzétett fotóból derült ki. CsaládOrigoRoberto konyhája: Banános sajttorta chia maggalhttp://www.life.hu/csalad/20151120-rostas-robert-a-life-hu-sefje-bananos-sajttortat-keszit.htmlRoberto, a Life.hu séfje ezúttal egy különleges finomsággal készült - ha te is igazi ínyenc vagy, akkor ezt a nem mindennapi sajttortát imádni fogod! Család--Pásztor Anna a babavárásra is tréningezte Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20151121-sztarban-sztar-pasztor-anna-es-csobot-adel-egyutt-lepnek-fel.htmlVasárnap együtt lép a Sztárban Sztár színpadára a terhessége végén járó Pásztor Anna és a fiatal kismama, Csobot Adél. A két énekesnő között természetesen szóba került a babavárás is. Család--A várandós Csobot Adélnak muszáj ennie a Sztárban Sztár előtthttp://www.life.hu/csalad/20151122-a-varandos-csobot-adelnak-muszaj-ennie-a-sztarban-sztar-elott.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzője, Csobot Adél, akinek ma este a duettpartnere is egy kismama lesz, édes képet tett közzé Instagram oldalán.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.