Szívszorító! Iker gyermekeit gyászolja egy édesanya a párizsi borzalmak után

édesanya halál terrortámadás ikrek Párizs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő egy évvel ezelőtt veszítette el a férjét. Fájdalmát csak a két lánya tudta enyhíteni, akik viszont életüket vesztették a francia fővárosban történt mészárlásban. 

Az egypetéjű ikerpár egymás mellett halt meg a terroristák által megtámadott Carillon teraszon. A harminc éves Emilie és Charlotte Meaud elválaszthatatlanok voltak. A lányok Párizsban éltek, Emilie építészként dolgozott, Charlotte pedig közgazdaságból szerzett diplomát a Strabourgi egyetemen. A barátok nyilatkozatai szerint, bár mindketten teljesen eltérő személyiségek voltak, imádták az embereket, és az életet - írja a Daily Mail.

Emilie Meaud.Testvére közösségi oldaláról már mindent leszedtek a hozzátartozók. Forrás: Facebook/Emilie Meaud

Sosem szerettek sok időt eltölteni egymás nélkül, ezért is futottak össze egy kávéra abban az étteremben, ahol pár órával később hidegvérrel lelőtték őket. Édesanyjuk és bátyjuk a fővárosban bejelentették, hogy nyugat franciaországi szülővárosukban helyezik őket végső nyugalomra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.